plaatide eemaldamine tervelt

saunad, santehnika, boilerid jne
k6ps
Uus kasutaja
Uus kasutaja
On tänanud: 2 korda
On tänatud: 1 korda

plaatide eemaldamine tervelt

Lugemata postitus Postitas k6ps »

Tere,

selline küsimus, et mul on kindlustusjuhtum, kus wc paak oli seina taga ja seal hakkas lekkima. Kindlustus ei saa aru, miks me plaate maha ei võtnud, leket ei parandanud, ja plaate tagasi ei pannud. Ehitaja ütles, et neid ei saanud muidu kätte. Pidid olevat hästi plaaditud. Samu plaate teadaolevalt ka ei leia, sest need 15 aastat vanad, seega vaja kogu see osa uuesti plaatida.

Mida nüüd siis uskuda? Ise nägin kõrvalt pealt tööd ja kogemust mul küll pole, aga tõesti tundusid tugevalt kinni. Mitu korda tagus mingi terava asjaga peale kuniks jälle mõni tükk lähti tuli.

Pilt

Pilt
kaimagk
Ehitusveteran
Ehitusveteran
On tänanud: 103 korda
On tänatud: 39 korda

Re: plaatide eemaldamine tervelt

Lugemata postitus Postitas kaimagk »

Milles probleem ei saa hästi aru. Lammutad, taastad ja esitad kindlistusele arve. Muidugi kindlustuse jaoks on vaja ikka mingi ettevõtte hinnapakkumist vms, ega nad niisama mingit sinu lampi küsitusd summat ei hakka andma.Aga tavaliselt saab kindl 'ega ka läbi rääkida. Mis veel?
k6ps
Uus kasutaja
Uus kasutaja
On tänanud: 2 korda
On tänatud: 1 korda

Lugemata postitus Postitas k6ps »

Jah, aga kahjukäsitleja väidab, et seda tööd oleks saanud lammutamata teha. Võtad plaadid eest, parandad toru ja paned plaadid tagasi. Lause 1:1'le temalt: "Sellest, et seina plaadid oleks võimalik eemaldad nii, et neid saaks ka tagasi paigaldada ma isegi ei räägi." See oleks nagu siililegi selge. Sellise suhtumisega lennati peale. Seepärast ma küsingi teist arvamust, et aru saada, mis spetsialisti otsa ma seal sattunud olen.
EH.INS.
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänatud: 65 korda

Lugemata postitus Postitas EH.INS. »

Tegemist ongi selle "siiliga" kel kõik selge...
Vasta