Kriimustuskindel põrandalakk või vaha

põrandad, põrandatööd
EH.INS.
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänatud: 56 korda

Re: Kriimustuskindel põrandalakk või vaha

Lugemata postitus Postitas EH.INS. »

RaJy kirjutas: 15 Juun 2025, 20:26 Ja mismoodi aastatuhandeid need koerad hakkama on saanud ilma jaheda esikuta?
Nõus - koer ei vaja vältimatult siseruume...
Kui teha seda oma mugavusest vms siis nii on ja leppige olukorraga
netmaster
Korralik postitaja
Korralik postitaja
On tänanud: 6 korda
On tänatud: 24 korda

Lugemata postitus Postitas netmaster »

RaJy kirjutas: 15 Juun 2025, 20:26 Ja mismoodi aastatuhandeid need koerad hakkama on saanud ilma jaheda esikuta?
on leidnud omale jahedama koha kus elada. Isegi mina mäletan uduselt aega, kus koer magaski lambalauda ukse ees, koos oma karjaga. Kui oli palav, puges aida trepi alla.
Koer “saab hakkama” väga kehvades tingimustes, kui vaja. Samas ma ei suuda leida ühtegi põhjust, miks peaks pereliikmena peetavat koera kiusama peremehe jaburate kapriisidega. “Koera koht ei ole toas, isegi kui ei suuda välja mõelda ühtegi põhjust miks, siis koera koht lihtsalt ei ole toas.”, jne, jne.
Kui kõik osapooled on sellega nõus ja koer peab kinni toas viibimise reeglitest, siis ma ei ole endiselt kuulnud ühtegi põhjust, miks ei tohiks koer toas viibida kui ta seda soovib.
RaJy
Ehitusveteran
Ehitusveteran
On tänanud: 58 korda
On tänatud: 71 korda

Lugemata postitus Postitas RaJy »

Teie karja juht ei ole Teie vaid Teie koer! Edu!
ping
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 108 korda
On tänatud: 271 korda

Lugemata postitus Postitas ping »

netmaster kirjutas: 15 Juun 2025, 21:26 ... Samas ma ei suuda leida ühtegi põhjust, miks peaks pereliikmena peetavat koera kiusama peremehe jaburate kapriisidega.
“Koera koht ei ole toas, isegi kui ei suuda välja mõelda ühtegi põhjust miks, siis koera koht lihtsalt ei ole toas.”, jne, jne. ...
Kui koera hoitakse pidevalt siseruumides soojas, siis ei kasva talle tihedat aluskarva ja kui selline "hõreda karvaga" koer ajada keset talve välja, siis ta külmetabki.
:hello:
Kõik ohutustehnika reeglid on kirjutatud kellegi verega!!!
RaJy
Ehitusveteran
Ehitusveteran
On tänanud: 58 korda
On tänatud: 71 korda

Lugemata postitus Postitas RaJy »

netmaster kirjutas: 15 Juun 2025, 21:26 Koer “saab hakkama” väga kehvades tingimustes, kui vaja. Samas ma ei suuda leida ühtegi põhjust, miks peaks pereliikmena peetavat koera kiusama peremehe jaburate kapriisidega.
Ise oma postitust loed ka? Ilmselgelt on sellises olukorras koer see kes olukorda ära kasutades oma kapriise rahuldab ja "peremees" on sulane kes tema kapriiside järgi jookseb ja toimetab.
netmaster
Korralik postitaja
Korralik postitaja
On tänanud: 6 korda
On tänatud: 24 korda

Lugemata postitus Postitas netmaster »

Ilmselgelt on sellises olukorras koer see kes olukorda ära kasutades oma kapriise rahuldab ja "peremees" on sulane kes tema kapriiside järgi jookseb ja toimetab.
koer ei tee midagi sellist, mida ma ei taha et ta teeks. Kui ma koera võtsin, siis ma soovisin normaalse närvikavaga koera, kes ei hauguks ööläbi, tunneks sidet oma karjaga, ei laseks jalga esimesel võimalusel ja käituks kõigi inimestega normaalselt. Seda kõike olen ma saanud. Ma ütlen veel üks kord, minul ei ole midagi selle vastu, kui koer soovi korral toas käib, niikaua kuni ta jälgib minu poolt seatud reegleid. Terve pere tahab koeraga suhelda ja temaga koos elada. Selleks ju koer võetaksegi. Kuna inimesed elavad siiski toas, siis episoodilised jalutuskäigud õues ei ole piisavad. Lisaks ma ei ole seni kuulnud ka ühtegi põhjust, miks ei võiks koer toas käia. Sinu koerakeelamise dogmad kõlavad sama tobedalt nagu “kass ei või olla triibuline” või “hobust ei või rautada kolmapäeviti”. Kõigil neil asjadel ei ole ühtegi tõsiseltvõetavat põhjust, välja arvatud soov loomale koht kätte näidata, ehk siis kapriis tema kallal “peremehetseda”. Kui koer elabki õues ja kõik sellega nõus on, siis pole seal midagi taunitavat. Võimalike tagajärgedega tuleb siis lihtsalt tegeleda. Võta vahelduseks ette mõni artikkel või raamat ja hari ennast sel teemal.
Vasta