Betoonpõranda valamine

vanad postitused
Karl
külaline

Betoonpõranda valamine

Lugemata postitus Postitas Karl »

Palun kirjutage, mida peab betoonpõranda (betoonikiht 8-9 cm) valamisel silmas pidama.
<BR>Kas on tihendusvibraator on tingimata vajalik, kas pärast valamist tuleb kiire kuivamise vältimiseks kilega kinni katta ja kui mitu kraadi võiks olla vannitoa põrandal vee äravoolukalle ?
betoonpõranda valamine.
tom
külaline

Betoonpõranda valamine

Lugemata postitus Postitas tom »

Vannitoa põranda betoon ei pea sugugi olema 8-9 cm paks, piisab ka 5-6 cm Oluline oleks pigem armeering ja soovitav põrandaküte. Vannitoa põranda valamisel ei ole küll tingimata vajalik vibraatori kautamine. Põrandakalle 0,5 cm ühe meetri kohta on vannitoas täiesti piisav. Soovituslikult kasutada väiksema mõõdulist plaati, kuna suure 30 x30 plaadiga on raske kaldeid anda. Peale betoneerimist ca 10 tunni pärast oleks mõistlik põrand hõõrutiga üle käia, saad parima tulemuse.
Karl
külaline

Betoonpõranda valamine

Lugemata postitus Postitas Karl »

Betoon sai just valatud.
<BR>8 tundi peale valamist sai ka hõõrutiga üle käidud, mis andis
<BR>väga hea tulemuse. Aitäh hea soovituse eest! Kas tuleks enne plaatimist ja parketi paigaldamist ka lihvmasinaga üle käia, et pisikesed konarused kõrvaldada ? Kuna oleks õige aeg lihvimiseks ?
toto
külaline

hõõruti

Lugemata postitus Postitas toto »

vennad, misasi see hõõruti on?
Külaline
külaline

Lugemata postitus Postitas Külaline »

Sileda põhja ja 70-90 kraadise terava äärega raskem plaat millega jõuad alles tardunud valupeal ringe nühkida.(kui viitsid)Ise kasutan malmist resti(eiteakust ja mille oma nagu hästi suurest ahjukoldest) mille servad lõikavad kühmud maha.Loomulikult masinaga on kergem aga väikesed pinnad kannatab ära.
Taastaja.
Vasta