Noh, minu versioon on see, et need filtrid ei ole nagu vanaema tehtud õunamoos, mille kvaliteedis saad kindel olla ka 10 aasta pärast. Tean, millest räägin. Olen ka 20 aastat tagasi tehtud õunamoosi söönud ja ei tundnud maitseelamustes mingit vahet samal aastal tehtuga.kaimagk kirjutas: 26 Nov 2022, 00:02 …….. mina seevsstu ütlen et hea investeering. 2 a tagasi maksid need filtrid poole vähem ja 5 aastapärast vastupid kordades rohkem. Isegi plaanin nii 5 aasta varu muretseda.

Üldiselt ei saa teemast aru?

Gröönimaal liustikud sulavad, Somaalias surevad lapsed nälga, Malis käib kodusõda. Iraanis, Afganistanis, Iraagis ja nüüd ka Venemaal pole naisterahvastel, rääkimata LGBTQ rahvast mingeid õigusi, Ulli-Greta teeb planeedi Maa kliimasoojenemise pärast koolitundidest poppi ja teil on mure, et vent töötab ilmaasjata kui teid kodus ei ole. Osadel veel mure, et kuidas saaks suure toa kardinaid või suure toa valgust hämaramaks teha või kütet läbi telefoniäpi pidevalt näppida jnejne nutifunktsioonid. Ausalt öeldes, kui oleks kellegile tööandja, siis töö saamise üheks tingimuseks oleks, et oma mobiiltelefon tuleb tööl oleku ajaks anda kuhugi kappi hoiule ja seda saab välja võtta ainult kohvi- ja lõunapauside ajaks ning tagasi saab peale tööpäeva lõppu.
Brigadir Hiid ütles ahjude teemas(vist?) ilusti ventilatsiooni kohta- tehke aken lahti!
Tulge mõistusele oma mõtetute probleemidega!!!