I ja II korruse wc ja köögi vent

Õhu vahetamine, õhu kuivatamine, õhu niisutamine, õhu jahutamine
puuk
külaline

I ja II korruse wc ja köögi vent

Lugemata postitus Postitas puuk »

Tere, mind huvitab kuidas te lahendaksite I ja II korrruse wc ja köögi vendi, kas paneksite kõik yhte systeemi st. et tahan panna katusele seda ventilaatoriga korstent, ja kas võib kõik sinna järgi yhendada. Ning kuidas hakkab see tööle kas mingi taimeriga (ca 0,5 h) või kuidas jama ka see et kui käin vannis ja siis see vent tööle hakkab siis imeb ju ka köögis ja I k. wc. Palun nõuandeid. :wave:
rrrr
külaline

Re: I ja II korruse wc ja köögi vent

Lugemata postitus Postitas rrrr »

Ventilatsioon peab toima ikka koguaeg, mite 0,5h või kui vannis oled :eek: Ostad regulaatori ja sealt timmid kui tugevalt ventilaator töötab, kuskilt tuleb ka väljatõmmatav õhk kompenseerida. Eramaja puhul kasuta juba ventilatsiooniagregaati, müügi teemas ka keegi pakub norm hinnaga.
Pedaal
Korralik postitaja
Korralik postitaja

Re: I ja II korruse wc ja köögi vent

Lugemata postitus Postitas Pedaal »

üritad selle mõnekümnevatise ventika pealt kokku hoida ja hiljem lapid niiskuse kahjustsusi tuhandetes.
ehk pane WC ja pesuruum kokku ühe ventika taha ja 24h tööle
köök eraldi siis kui vajadus.
ja loomulikult on eramus agregaat mõtekam lahendus - ehk ventileerimist tahavad ju ka magamistoad ja muud ruumid.
Nõnda hea on olla uues majas Läbi ukse puhub tuul Nii hea on olla uues majas Läbi seina kumab kuu
Veidi veel, ja saangi oma kodu Ainult kolmkümmend aastat veel Veidi veel ja ongi minu kodu Kui ma elus olen veel .....
Vasta