Tere
Oleks vaja nõu, et mis põrand sobiks maakivi hoonese mis kunagi oli laud. Sooviks teha sinna puidutöökoda pindala on 50m2 kuigi terve hoone oleks kusagil 100m2 praeguseks sobiks 50m2 sinna plaanis teha kas betoonpõrand või puidpõrand, et mis keegi soovitaks l?
Töökoda
põrandad, põrandatööd
-
- külaline
Re: Töökoda
Lugemata postitus Postitas xxx111 »
Teises teemas kirjutasid:
Teiseks küsid soovitust (täpsemini mida keegi soovitaks) kas puitpõrand või betoonpõrand
Püüa nüüd natuke ise mõelda - mida Sa seal tegema hakkad, mis seadmed sinna põranda peale tulevad, mida ja kuidas ladustad jms ja selle järgi otsustada kas puitpõrand üldse tuleb kõne alla...
So selliseid soovitusi ei saa anda ilma eelneva lähteinfota - pead ise otsustama...
Esiteks - mulla peale ei ehitatata!Mul on see jama, et mul jõgevast veel 25km kaugusel maakodu seal on 100m2 kõrvalhoone aga pool sellest võtaks kasutuse. Ja maapind on seal rammus muld!
Teiseks küsid soovitust (täpsemini mida keegi soovitaks) kas puitpõrand või betoonpõrand
Püüa nüüd natuke ise mõelda - mida Sa seal tegema hakkad, mis seadmed sinna põranda peale tulevad, mida ja kuidas ladustad jms ja selle järgi otsustada kas puitpõrand üldse tuleb kõne alla...
So selliseid soovitusi ei saa anda ilma eelneva lähteinfota - pead ise otsustama...
-
- autodidakt
- On tänanud: 343 korda
- On tänatud: 405 korda
Re: Töökoda
Lugemata postitus Postitas Urmas »
Sama meelt iffffff-ga. Esiteks vibratsioonikindlam, teiseks lased kohe betoonist põrandale teha nn kulumatu lõppviimistluse ja komandaks plussiks on sul olemas tööriistadel stabiilne aluspind.
Kui esialgu seda rammusat mulda kuhugi panna ei ole, siis lase tassida kuhugi aianurka ja usu mind, oi kui tänulikud on maasikataimed selle kunagise laudapõranda mulla eest. Tean millest räägin! Olen enda direktori palvel ehk "minu soovil, havi käsul" kaevanud kunagise lambalauda väärtuslikku mulda peenratesse.
NB! Ei võta materiaalset vastutust oma kommentaarides soovitatu kasutamise eest!
Hüppa
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed
- ↳ Energiamärgis ja energiaaudit
- ↳ Fassaadide arutelu