Ei kasutanud. Pole veel näinud, et tuul mõne kivikatuse õhku oleks tõstnud sellepärast.
Kui tuleb siis tuleb. See pole ületamatu raskus, et projektis mõned numbrid ära muuta.Äärenurk kirjutas: 27 Okt 2020, 21:16Ma ei tea, mis omavalitsuses sa oled, aga kui asju ametlikult tahad ajada ja kasutusluba taotleda, siis suuremad küsivad geodeedi tehtud teostusmõõdistust, kus harja kõrgus sentimeetri pealt näidatud.pikk88 kirjutas: 27 Okt 2020, 19:23 Tänu sellele lisatööle ja osalt ka tänu väikesele valearvestusele tõusis harjakõrgus 6.10 pealt 6.35 aga nagu ma aru olen saanud siis ega seda keegi sentimeetri pealt üle mõõtma ei tule.
Eks see riba tuleb ära maandada ikka. Kui mingi ime läbi otsustab sinna sisse lüüa ja see laiskusest maandamata jääb siis on natukene narr lugu küll... Plekiriba paksus ja laius on 0.6x50mmkunn24 kirjutas: 27 Okt 2020, 21:49 Maanda see vaskplekiriba ära, saad piksekaitse. Punasest joonest väljaspoole on sarika ots vihma ja tilkuva vee meelevallas.
Seda, et sarikate otsad tuleb ümber vormistada, vaatasin ise ka. Või siis tuleb ka sinna mingi plekist riba-kaitse vahele sättida, et vesi korralikult renni hakkaks jooksma tulevikus, muidu on tugevama tuulega sarikaotsad märjad.