Nädala pärast tuli hinnapakkumine ebameeldiva üllatusega, töö kogumaksumus oli kerkinud 20 000 euroni ja juures napisõnaline kommentaar, et esialgne prognoos osutus liiga optimistlikuks. Esialgse ennustuse ja lõpliku pakkumise suur vahe tekitas palju küsimusi - reklaamitakse oma 15-aastast kogemust, kas sellise pikaaegse pagasiga ehitaja ei peaks juba esialgsel hindamisel üsna hästi teadma, kui palju kõik umbes maksta võib?
Ehk on siin mõni targem, kes pakkumist vaadates öelda oskab kas kõik nii nagu peab või tehakse meile kirvehinda, sest mida kaks naist ikka ehitusest ja hindadest teavad?

tellija jaoks, sest eelarvestuse rahalise planeerimisega lendas orki tema. Kes peaks olema targem ehitatava maja viimistletavate ruumide m2-te arvu kohta? Tellija või hinnapakkuja? Ka praegusel objektil tegime tellijaga Lepingu eeldatavate m2 arvu järgi, sest tellija konkreetseid numbreid mulle ei andnud ja ma ei ole kunagi olnud huvitatud teiste pakkujate jaoks poolt päeva raiskama ruumide ülemõõtmiseks, et teised saaksid teha konkreetsema võistleva pakkumise. No ei ole selline omakasupüüdmatu alturist.
 tellija jaoks, sest eelarvestuse rahalise planeerimisega lendas orki tema. Kes peaks olema targem ehitatava maja viimistletavate ruumide m2-te arvu kohta? Tellija või hinnapakkuja? Ka praegusel objektil tegime tellijaga Lepingu eeldatavate m2 arvu järgi, sest tellija konkreetseid numbreid mulle ei andnud ja ma ei ole kunagi olnud huvitatud teiste pakkujate jaoks poolt päeva raiskama ruumide ülemõõtmiseks, et teised saaksid teha konkreetsema võistleva pakkumise. No ei ole selline omakasupüüdmatu alturist.