Pinnas siis järgmine, peal 20 cm muld, 1m liiva edasi puhas savi. Ma nüüd õnnelik uue kaevu omanik
 Pinnas siis järgmine, peal 20 cm muld, 1m liiva edasi puhas savi. Ma nüüd õnnelik uue kaevu omanik 
Lugemata postitus Postitas Ullmiis »
 . Tema rohkemat ei tee. Uskumatu mis ikka toimub siin ilmas. Kus juures tegin enne tausta uuringut natuke meistri kohta, midagi ei leidnud.
 . Tema rohkemat ei tee. Uskumatu mis ikka toimub siin ilmas. Kus juures tegin enne tausta uuringut natuke meistri kohta, midagi ei leidnud.  

Lugemata postitus Postitas rein113 »

Lugemata postitus Postitas Hiid »

Augud pani kinni ja puhastas kaevu ära. Lubas homme helistada ja veetaseme kohta küsida. Küsimusele miks augud puuris, vastas, tal mittu kaevu nii tehtud ja töötavad.
 Augud pani kinni ja puhastas kaevu ära. Lubas homme helistada ja veetaseme kohta küsida. Küsimusele miks augud puuris, vastas, tal mittu kaevu nii tehtud ja töötavad. 

Lugemata postitus Postitas pikk88 »
Lugemata postitus Postitas Urmas »
Sinna ei mahu ämbergi külili, et vett saaks ammutada. No laste rannaämbriga ehk saaks midagi kätte kah.

Lugemata postitus Postitas maakivi1 »
Arendas phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Estonian translation by phpBB Eesti [Exabot] © 2008*-2025