mure elektriga liitumise pärast

Siia ei postita ostu-müügi kuulutusi!
Sipelgas
külaline

mure elektriga liitumise pärast

Lugemata postitus Postitas Sipelgas »

Plaan on kõrvalhoonest ehitada elumaja. Saatsime juba ammu-ammu Eesti Energiale liitumistaotluse ära, kus palusime peakaitset jagada, ehk siis võtame ühelt majalt vähemaks, et anda need uuele majale. Elektripost on meil endal hoovi peal.

Täna helistati, et kuna need traadid ja värgid on kõik vananenud, siis tuleb need välja vahetada, nemad ei tohi muidu käppima minna. et siis vahendid vaja kaasajastada. See aga võtab aega umbes aasta aega. Et neil ei ole muidu sellist vajadust, aga kui klient tellib, siis teevad. Sellele ma ei saanud vastust, kelle raha see kaasajastamine toimub.

Kas tõesti peab ootama aasta aega, kui maja ise on poole aasta pärast valmis? Kes maksab kaasajastamise?
voldu
külaline

Lugemata postitus Postitas voldu »

ikka ise, seepärast ongi aasta, et kannatus katkeks´ja ise kinni maksaksite (Ka projekt). Võtke pigem teisest majast peale voolumõõtjat ots sisse ajutiselt aastaks ja las siis tulevad aasta jooksul tegema.
mg3
Korralik postitaja
Korralik postitaja
Postitusi: 287
Liitunud: 17 Apr 2007, 18:03
Asukoht: Tartu
On tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas mg3 »

Kui maja jääb enda valdusesse siis esimesse majja lisakaitse ja maakaabel teise majasse. Võib ka ~1500 krooni eest arvesti vahele panna kui teise maja elektrit on vaja eraldi arvestada.
Arvestage muidugi ka sellega, et EE seda arvestit, tulevikus ei aksepteeri ja põhimõtteliselt võib selle kuludesse kanda.
eml
Ehitusspets
Ehitusspets
Postitusi: 338
Liitunud: 12 Sept 2007, 09:52
Asukoht: Suure-Jaani

Lugemata postitus Postitas eml »

Ma tegin eraldi liitumise uue maja jaoks kuna vanal majal ampeid vähe ning oli vaja juurde osta. EE üles ka, et liin ei kannata üle 16 A ning rohkem ei saa anda (soovisin 25A), üllatuseks tuli aga umbes nädal hiljem teade, et panevad alajaamast uue liini ja saab ka 25A . Nüüd uus liin ja ka liitumine olemas. Muidugi maksin selle 1K ampri eest. Asi võttis kuskil 3 kuud
Vasta