Kõik ehitus- ja viimistlustööd

Siia foorumisse postitage ainult tööotsimisi või oma teenuste reklaam!
Foorumi reeglid
NB! Tööotsimise korral lisage ka asukoht! Kui teema algataja ei soovi enam tööd otsida, siis oleks soovitav seda ka oma teemas teada anda, et Administraator saaks teema lukku panna. Kui soovite aga hoida oma tööotsimise või reklaamiteemat kõikide postituste eesotsas Kleepsuna, siis on see võimalik tasulise teenusena. Huvi korral saata privaatsõnum kasutajale Kristel
HEhitus
Uus kasutaja
Uus kasutaja
Postitusi: 22
Liitunud: 25 Veebr 2017, 19:19

Kõik ehitus- ja viimistlustööd

Lugemata postitus Postitas HEhitus »

Teostame ehitustöid vundamendist kuni võtmed kätte lahenduseni. Töid võib tellida nii etapiti kui kogu projekti korraga. Töid teostavad omaala spetsialistid, garanteerime korraliku tulemuse. Teostame nii suuremaid kui väiksemaid projekte.

Vundamendid, müüritööd, katused, fassaadid, kipsitööd, elekter, krohvimine, viimistlustööd, põrandad, plaatimine, san. tööd, kiviplatside rajamine jpm.

Töid teostame Tallinnas ja Harjumaa piires.

Parimate soovidega,

GoHouse Project OÜ
houseehitus@gmail.com
56460425, 56266505
MTA
külaline

Re: Kõik ehitus- ja viimistlustööd

Lugemata postitus Postitas MTA »

Tere.Meie andmetel puudub Teil MTR registreering ja vastutav pädev isik, mis annab seadusliku aluse nimetatud teenuseid pakkuda.
HEhitus
Uus kasutaja
Uus kasutaja
Postitusi: 22
Liitunud: 25 Veebr 2017, 19:19

Re: Kõik ehitus- ja viimistlustööd

Lugemata postitus Postitas HEhitus »

Kõik ehitusega seotud dokumentatsioon korrektne ja aus. Suuremate projektide puhul on kaasatud ehitustegevusse kvalifitseeritud järelvalve, eriosasid teostavad partnerid kellel on vastav pädevus ja õiguslik alus töid teostada. Meie huvi ja soov ei ole, et mingid suvalised inimesed kuidagi põlveotsas midagi valmis teeksid.
Las iga klient valib ise kellega ta koostööd teeb või mitte.


Lp.
Vasta