Tööstuslik alpiniism

Siia foorumisse postitage ainult tööotsimisi või oma teenuste reklaam!
Foorumi reeglid
NB! Tööotsimise korral lisage ka asukoht! Kui teema algataja ei soovi enam tööd otsida, siis oleks soovitav seda ka oma teemas teada anda, et Administraator saaks teema lukku panna. Kui soovite aga hoida oma tööotsimise või reklaamiteemat kõikide postituste eesotsas Kleepsuna, siis on see võimalik tasulise teenusena. Huvi korral saata privaatsõnum kasutajale Kristel
arhimir
Uus kasutaja
Uus kasutaja
Postitusi: 5
Liitunud: 11 Okt 2015, 16:34

Tööstuslik alpiniism

Lugemata postitus Postitas arhimir »

Alpinistide brigaad. Lahendab probleemesellistel kohtadel kuhu ei pääse tõstukiga, või tellingute ehitamine läheb liga kulukaks. Teeme Igasugused katuste ja seinte tööd: kaasarvatud lume koristus katustelt, rennide puhastus, fasaaditööd köitega, vuugimastiksi vahetus, aknaplekkide vahetus, silikonimine, mu selline töö. On ka pildistamist võimalus. Kirjutage või helistage 55684538.
Бригада альпинистов. Решаем разноплановые проблемы в местах куда не добраться подъемником, а строить леса слишком затратно. Выполняем фасадные и кровельные вопросы: в том числе уборка снега с крыш, очистка стоков, замена жести, просиликонивание, фасадные работы на веревках, поменяем межплиточную мастику и все в этом роде. Есть возможность запечатлеть на камеру. Пишите или звоните 55684538.
Arhiehitus OÜ
Vasta