Põrandaküttetorustiku imelikud tööhelid
küttesüsteemid, millega ja kuidas kütta
-
- külaline
Põrandaküttetorustiku imelikud tööhelid
Lugemata postitus Postitas crist13 »
Sai hiljuti soetatud elamine, kus toimib vesipõrandaküttesüsteem koostöös ioonkatlaga. Mure selles, et umbes iga 3 tunni tagant kostub katlaruumist 4 sekundi jooksul tugev plõksuv heli (vist sealt kohast, kus põrandaküttetorud jõuavad supply ja return otsadesse). Küsimus selline, et kas see heli on normaalne? Vaevalt... Mis seda põhjustada võiks?
Lugemata postitus Postitas pelx »
kui seisab automaat täide!?? siis peaks seda häält tegema ülesurve klapp!! kui valesti reguleeritud täidab vaikselt ! siis hakkab välja pilduma! kui vait jääb jälle täidab tasapisi!! kuni jälle surve suur vaata ülesurveklapp üle!!
-
- külaline
to Silwer: paisupaak on olemas.
to pelx: ei saanud kahjuks aru Sinu postitusest. et ülesurveklapp võib vigane olla?
Muide, seda heli on terves majas tegelikult kosta, hääl tuleks nagu põranda seest hoopis, mida kuuleb ka katlaruumis.
to pelx: ei saanud kahjuks aru Sinu postitusest. et ülesurveklapp võib vigane olla?
Muide, seda heli on terves majas tegelikult kosta, hääl tuleks nagu põranda seest hoopis, mida kuuleb ka katlaruumis.
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Külaline »
kuidas sa täidat süsteemi!?? käsitsi!? või ei täida üldse ja klappi vaata see hetk kui tuleb see heli!?
-
- külaline
Siis on veel selline jama, et surve väheneb ööpäevas u 0,5 bari. Korra juba käis torumees ja täitis süsteemi (ühendas mingi voolikuga pumba süsteemi ja pumpas vett/survet juurde). Kas võib olla variant, et põrandaküttetorustik kusagil põrandas lekib? Mujalt nagu leket ei paista.
-
- külaline
olen majaomanik alles 1. kuud, mistõttu selliste vidinatega esmakordne kokkupuude - palun selgitust siis, kuskohas ja missugune see kaitseklapp on ja kuidas ma aru saan, et ta vigane on ja mis ma seal tegema pean täpsemalt? 

-
- külaline
- tubasoojaks
- Korralik postitaja
- On tänanud: 1 korda
- Kontakt:
Lugemata postitus Postitas tubasoojaks »
sinna on spesialisti tõesti vaja
näiteks kolmtee segamisventiil võib olla valepidi või hoopis elektrikatelt lülitav kontaktor kolksutab - ise olen kontaktoritega reguleerimisest ammu loobunud, selleks on olemas vaiksed pooljuhtreleed
juhtub sedagi, et põrandakollektoritele tuleb küttevesi valepidi peale ja kõik tagurpidi olevad reguleerklapid teevad mingil hetkel müra
aga PM kui abi ei ole veel saanud
näiteks kolmtee segamisventiil võib olla valepidi või hoopis elektrikatelt lülitav kontaktor kolksutab - ise olen kontaktoritega reguleerimisest ammu loobunud, selleks on olemas vaiksed pooljuhtreleed
juhtub sedagi, et põrandakollektoritele tuleb küttevesi valepidi peale ja kõik tagurpidi olevad reguleerklapid teevad mingil hetkel müra
aga PM kui abi ei ole veel saanud
Elagu kodumaine energia:):):)
Hüppa
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed