Pudenev seinakrohv

siseviimistlustöödega seonduv arutelu. Siia ei postita tööotsimisi ja -pakkumisi!
Külaline 998245756
külaline

Pudenev seinakrohv

Lugemata postitus Postitas Külaline 998245756 »

Nimelt mure selline et toa vanal krohvitud seinal on krohv väga pudedaks muutunud ja nüüd tahaksingi teada enne kui paigaldan seina uue seineksi et kas on kuidagi võimalik see krohv uuesti normaalseks saada et ei pudiseks ja seinalt maha ei kukuks.
Kas seineksi alla peab midagi ka midagi panema või paigaldatakse see otse krohvile.
Külaline
külaline

Lugemata postitus Postitas Külaline »

lahtine krohv tuleb eemaldada, kindlam, kui kõik eemaldada, nakkega üle teha ja uuesti krohvida. sein on ikkagi vaja ka pahteldada, lihvida ja kruntida, hea oleks, kui värvid sama värviga, mis värvi sul seineks olema saab.
MAALER
külaline

KROHV

Lugemata postitus Postitas MAALER »

Lahtine krohv eemaldada,suuremad augud kipskrohviga täita,kuivab,kruntida nakkega,krohvida võrkkangaga nagu fassaade,kuivab siis .maalerdada
Kasutaja avatar
numan
Ehitusspets
Ehitusspets
Postitusi: 383
Liitunud: 15 Mai 2006, 16:16
Asukoht: Soome
On tänanud: 1 kord
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas numan »

Lubikrohv (aga meil enamus ongi lubikrohv) on selline asi mis ei kannata absoluutselt mittehingavaid katteid. See on ehk igale õppinud ehitajale teada et värske lubikrohv peab "suhkrustuma" 28 ööpäeva ilma mingisuguse värvita ega pahtlita. Need ehitajad kes on õppimisel ka midagi õppinud teavad ka seda et lubikrohv tahab hingamist kogu oma eksistentsi ajal, kohe kui takistada CO krohvikihi sisse sattumast, hakkab krohvi kristallstruktuur lagunema ja tulemuseks on mingi liivane ollus kõva värvikihi all. Kindlasti kõik ehitajad on sellega kokku puutunud kui surnud krohv "voolab" paeltnäha kõva pinna alt välja. Mõni krohv on lihtsalt oma olemuselt pehmem ja selle tugevdamiseks kasutatakse lahusti baasil krunte mis peaks korralikult sisse imbuma.
Alati on alternatiivlahendus!
Vasta