Lihtsam on väljast niipalju soojustada et kastepunkt puuduks ? Ehk siis antud seina läbilõike juures 50 mm sisse ja 150 välja ?

Lugemata postitus Postitas Kaugelt »
Lugemata postitus Postitas Külaline »
Milliste halbade külgedega tuulduva puitkarkassi soojustamisel EPSiga arvestama peaks? Seda siis vana karkassmaja renoveerimisel (Saepuru välja ja tänapäevasem soojustus asemele).Külaline kirjutas:Tere. Karkassi vahele tuulduva süsteemi soojustuseks sobivad mõlemad - EPS ja MW. Mõlemal omad head ja vead. Valik sõltub sellest missuguseid häid omadusi tellija eelistab. Lugupidamisega. Alar Piirfeld
Lugemata postitus Postitas keemik »
Lugemata postitus Postitas rokikas »
Lugemata postitus Postitas Kalvis »
Lugemata postitus Postitas rokikas »
Lugemata postitus Postitas Külaline »
Lugemata postitus Postitas keemik »
Lugemata postitus Postitas optimist88 »
Lugemata postitus Postitas A23 »
Lugemata postitus Postitas vuuk »
seesamaA23 kirjutas: 06 Okt 2025, 13:50 Kui õigesti aru saan, siis see seestpoolt nähtav laudis ongi mainitud must laudis?
Lugemata postitus Postitas madis64 »
Saarnasel seinal olen enda tarbeks klammerdanud laudise sisepinnale tuuletõkkeks ehituspapi.optimist88 kirjutas: 06 Okt 2025, 12:24 Kas fassaadi all tuuletõke on, pole kindel. Fassaadi lõhkuda ei taha.
Kuna vannituba tuleb nagunii seest võimalikult aurupidavaks teha siis kas on ok soojustada karkassivahed 100 mm EPS või XPS-ga ja tihendada vahuga?
Kas paksuste erinevus tekkis, kuidas lahendasid?madis64 kirjutas: 06 Okt 2025, 21:07Saarnasel seinal olen enda tarbeks klammerdanud laudise sisepinnale tuuletõkkeks ehituspapi.optimist88 kirjutas: 06 Okt 2025, 12:24 Kas fassaadi all tuuletõke on, pole kindel. Fassaadi lõhkuda ei taha.
Kuna vannituba tuleb nagunii seest võimalikult aurupidavaks teha siis kas on ok soojustada karkassivahed 100 mm EPS või XPS-ga ja tihendada vahuga?
Soojustuseks plaatvill - ei meeldi mulle need plastid ja vahud puitkonstruktsioonides.
Dušitsooni vooderdasin minerit-plaadiga, muu osa pesuruumist tavalise kipsplaadiga,
Lugemata postitus Postitas madis64 »
Jah, minerit oli õhem kui kipsplaat.
Arendas phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Estonian translation by phpBB Eesti [Exabot] © 2008*-2025