renoveerimine

veevarustusega seonduvad teemad, samuti WC-d, heitvesi, septikud
raits
Uus kasutaja
Uus kasutaja

renoveerimine

Lugemata postitus Postitas raits »

Tere!
Käsil on ühe lasteaia veevärgi renoveerimine. Kuna linna vesi kõigub ja maja on nõuka aegne,torustik on nii ja naa.Rahadega on veel hullem. Paigaldan veeautomaadi, aga kuidas oleks kõige otstarbekam, et surve oleks
kõigis kolmes maja tiivas olemas.
raits
Külaline
külaline

Re: renoveerimine

Lugemata postitus Postitas Külaline »

Rusikareegel, mida suurem hüdrofoor seda stabiilsem surve (koos survet tekitava seadmega). Ülisuure hüdrofooriga muidugi kaasnevad ka probleemid vee kvaliteediga (viibeaeg).
raits
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Kas oleks parem paigaldada nii, et lasen linna vee otse läbi,vahele panen kaks kolmikut, mis lähevad
hüdrofoori ja kolmikute vahele panen tagasilöögi klapi.Minu arusaam on selles, et kui linna vesi on stabiilne,
siis hüdrofoor ei tööta, aga kui sealpool tagasilöögi klappi rõhk langeb hakkab pump tööle. Vast oli see
selgitus mingil moel arusaadav. On paremaid lahendusi ,kirjutage, mul on homme vaja.
lugupidamisega raits.
Rostfrei
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 15 korda
On tänatud: 40 korda

Lugemata postitus Postitas Rostfrei »

Kodune veeautomaat ei ole mõeldud kommertskasutuses rõhustõste seadmeks. Kas koduse veeautomaadi vooluhulk on piisav kogu lasteaia veevajaduse rahuldamiseks? Nagu aru saada, siis ei projekti ei ole, lihtsalt mõte, et teeme midagi, antud juhul s****t s***a.
raits 1
külaline

Lugemata postitus Postitas raits 1 »

Teil on täitsa õigus, projekti ei ole. Torustik on nii ja naa, erinevatel vahetatud.Tegelikult toimub osades ruumides ümber ehitus ja seoses sellega tuleb ka
natuke vett ja kanalli ümber teha.Seda ma tean ise ka, et essust on raske saia teha.
Vee surve olevat seal majas juba pikemat aega eba stabiilne.Rahadega on nagu ta on, ma ei saa ju bossile öelda,et ma ei tee.Äkki oskab siiski keegi mingi huvitava lahenduse
pakkuda,ära tuleb ta teha nii või naa.
lugupidamisega raits.
Külaline
külaline

raits 1 kirjutas:Rahadega on nagu ta on, ma ei saa ju bossile öelda,et ma ei tee.
Arusaamatu, et kuidas boss saab vastu võtta tööd, mille teostamise võimalikkusest pole tal endal õrna aimugi? Mis oli bossi eelmine elukutse? Taksojuht, kokk, juuksur? Ma olen siiani aru saanud, et bosside asi on töölisi juhendada kui nende mõistus asjast üle ei käi.

Urmas
Külaline
külaline

raits kirjutas:Käsil on ühe lasteaia veevärgi renoveerimine.
raits 1 kirjutas:Teil on täitsa õigus, projekti ei ole.
Veel üks mõistatus minu jaoks. :scratch: Tehakse lasteaia ümberehitust ja pole isegi projekti? Kellele see lasteaed kuulub? KOV-le, eralasteaed? Tegelikult vahet pole, sest selliseid asutusi ju kontrollitakse, et kõik vastaks projektidele-seadustele jnejne.

Urmas
raits
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Tänan Teid, kes arutelus osa võtsid. Eks pea tegema nagu alati, oma enese tarkuse järgi. Siiani on õnnestunud, loodame.Urmasele kõik saab vastama projektidele jnejne.
Boss on boss, pealiku käsku tuleb täita ja töö ära teha!
Lugupidamisega raits.
Vasta