kummist metallsukaga survevoolikud

saunad, santehnika, boilerid jne
SSD
Regulaarpostitaja
Regulaarpostitaja
Postitusi: 83
Liitunud: 30 Mai 2015, 10:51
On tänanud: 3 korda

kummist metallsukaga survevoolikud

Lugemata postitus Postitas SSD »

Need pidavat olema nagu viitsütikuga pommid, kunagi ei tea millal midagi juhtub.Kusagil lugesin. Kas vastab tõele? Vanas korteris elasin uputuse üle, kuna sellest samast pehmest voolikust purskas mingile hetkel ilus veejuga välja...õnneks oli tollel hetkel kodus ja kuulsin veesirinat.
Mul uues korteris kõik pehmed ühendused vahetatud vasktorude vastu. Välja arvatud dushikabiini tagused, seal ikka need samad pehmed metallsukaga survevoolikud-tehase poolt ettenähtud. Plaanisin sinna samuti panna vasktorud, mure aga selles, et dushikabiin tuleb seina äärde tagasi nihutada, vasktoru läheb mingil määral paindesse, st mutri ja sõrmuse vahelt, kui ühendust liigutada võib hakata vett immitsema. Kui dushikabiin seina ääres siis pingutama ei ulatu
ifffff
Ehitusveteran
Ehitusveteran
Postitusi: 1867
Liitunud: 31 Okt 2006, 00:18
On tänanud: 17 korda
On tänatud: 62 korda

Re: kummist metallsukaga survevoolikud

Lugemata postitus Postitas ifffff »

SSD kirjutas:Need pidavat olema nagu viitsütikuga pommid, kunagi ei tea millal midagi juhtub.Kusagil lugesin. Kas vastab tõele?
Vastab tõele
Küülaline
Ehituspenskar
Ehituspenskar
Postitusi: 6165
Liitunud: 02 Veebr 2009, 22:46
On tänanud: 76 korda
On tänatud: 138 korda

Re: kummist metallsukaga survevoolikud

Lugemata postitus Postitas Küülaline »

Kõigil uutel segistitel on need voolikud. Ega te neid ometi asendama kipu?
hundux
Uus kasutaja
Uus kasutaja
Postitusi: 8
Liitunud: 10 Jaan 2014, 16:23

Re: kummist metallsukaga survevoolikud

Lugemata postitus Postitas hundux »

Olles samuti näinud rohkem kui ühte sellise vooliku poolt põhjustatud veeavariid, sai viimane kord küll segiti taga olevad vollikud torude vastu vahetatud. Põrandatrapiga ruumis võibolla ei hakkaks jändama.

Kui vannitoas on ka põrandatrapp, siis mina ilmselt jätaks kabiini taha voolikud. Aga kui pole, siis paneksin pikad peened torud suurde rõngasse (nt kumbagi ühenduse jaoks 2m või rohkem toru). siis peaksid nad andma ka peale kinni keeramist natuke painduma. Eeldusel muidugi, et ühendused seina ja kabiini küljes on piisavalt tugevad.
fgh
külaline

Re: kummist metallsukaga survevoolikud

Lugemata postitus Postitas fgh »

On olemas ka pex survevoolikud. Eestis saadavuse kohta jään vastuse võlgu. Ilmselt kõne feb või hals tradingusse annab vastuse.
madism
Uus kasutaja
Uus kasutaja
Postitusi: 21
Liitunud: 26 Nov 2011, 10:00

Re: kummist metallsukaga survevoolikud

Lugemata postitus Postitas madism »

Minul oli Magna firma survevoolikutega selline probleem et vesi hakkas kummi järele haisema. Alguses sai mõelduid et ju paari päevaga kaob lõhn ja ka maitse ära. Kuna ei olnud joogivee kraan siis ei hakanud kohe vahetama. Pool aastat hiljem viskas see kummi maitse üle ja vahetasin ära, nüüd on korras. Et siis tuleb ka sellist asja jälgida
Vasta