Mure selline, et alumine naaber paistab olema kõva suitsumees ja teeb ta suitsu ka korteris, sest ventilatsiooniavade( loodetavasti ) kaudu levib suitsuhais ka meile , eriti jube on asi sauna leiliruumis( wc saun pesuruum kõik ühes), seal kohati korralik hais sees. Ei tapa ei ole nii hull aga piisavalt hull, et mittesuitsetajale ninna jääda.
Korteris on ventilatsioon, sundvent, mitte soojustagastusega vaid lihtsalt seest välja õhu vedav vent. Vent on siis viidud laiali kööki, WC`sse ja karderoobiks olevasse ruumi.
Kui vent hoida töös, siis suitushaisu suurt ei ole. Kui aga venti töös ei ole, siis suitsuhais sees aegajalt- sõltuvalt kuidas alumine tossab ( vast ka tuule suunast) ja seda kõikides mainitud ruumised kuhu vendi torud lähevad mu korteris.
Mida ette võtta ja kust paganas see hais tuppa saab, ideid ?

Kogu aeg ei tahaks venti sees hoida, esiteks sutsu ikka teeb häält ja teiseks, kui ise oled kodust ära, siis pole nagu suurt mõtet ventileerida pidevalt. Talvel nagu sooja seest välja ka pidevalt ei tahaks ära tõmmata lasta.
Ventidest suurt ei jaga, minu arust võib asi olla aga selles, et sundvendi avada on praktiliselt maja välisseinas praktiliselt kõrvuti meil ja suitsetaja korteris, kui suitsetaja vent on töös siis tema vent puhub sigaretisuitsu välja ning kui minu vent ei tööta, siis " sobiva" tuule suuna mõjul võib tuul selle sigaretisuitsu pahvakud presside läbi vent resti minu korter mitte töötavasse vent süsteemi( nõmeda sõnastusega lause eks). Ainuke talupoja mõistusega loogiline põhjus minu peas. Võib see reaalne olla? Saunas haiseb mul kõige rohkem, sest saunast on lühim tee välisseina vent. avani.
Lahenduseks oleks maja väliseinas oma korteri ven. rest mingi "vent.korstna" abil teise tasapinda viia , kaugele naabri omast või mis oleks parim lahendust?
ps) Pingutasin alguses vast üle, suitus hais ei ole VÄGA MEELETU aga siiski tuntav mittesuitsetajale, kuna üks väike tegelane lähiajal veel sündimas, siis ei tahaks ka seda väiksest haisu tunda korteris.