Otsin alalist töömeest Tartus Krohv, Müritööd
Siia foorumisse postitage ainult tööpakkumised!
Foorumi reeglid
NB! Tööpakkumise korral lisage ka asukoht! Kui teema algataja ei soovi enam tööpakkumisi, siis oleks soovitav seda ka oma teemas teada anda, et Administraator saaks teema lukku panna. Kui soovite aga hoida oma tööpakkumise teemat kõikide postituste eesotsas Kleepsuna, siis on see võimalik tasulise teenusena. Huvi korral saata privaatsõnum kasutajale Kristel
NB! Tööpakkumise korral lisage ka asukoht! Kui teema algataja ei soovi enam tööpakkumisi, siis oleks soovitav seda ka oma teemas teada anda, et Administraator saaks teema lukku panna. Kui soovite aga hoida oma tööpakkumise teemat kõikide postituste eesotsas Kleepsuna, siis on see võimalik tasulise teenusena. Huvi korral saata privaatsõnum kasutajale Kristel
Otsin alalist töömeest Tartus Krohv, Müritööd
Lugemata postitus Postitas Mersal oü »
Pakun tööd töömehele aastaringselt tunnitööna.
Töid teostame Tartus ja Tartu ümbruses.
Mees peab oskama laduda müüri ja krohvimistööd. Kasuks tuleb kui oled hea katustel ja tunned fassaaditöid.
Ettevõteks on Mersal OÜ, Telefon 56387537, e-mail: mersal.tartu@gmail.com.
Kasuks tuleb kui on juhiload aga ei ole esmatähtis.
Kindlasti ruuduhinnet ei maksa, mehel peab olema suhtlemine korras, jätan natukene õpiruumi ka mehele aga otsest abitöölist ei otsi.
Helistada või saata e-mail mõningase infoga endast.
Tarmo
Töid teostame Tartus ja Tartu ümbruses.
Mees peab oskama laduda müüri ja krohvimistööd. Kasuks tuleb kui oled hea katustel ja tunned fassaaditöid.
Ettevõteks on Mersal OÜ, Telefon 56387537, e-mail: mersal.tartu@gmail.com.
Kasuks tuleb kui on juhiload aga ei ole esmatähtis.
Kindlasti ruuduhinnet ei maksa, mehel peab olema suhtlemine korras, jätan natukene õpiruumi ka mehele aga otsest abitöölist ei otsi.
Helistada või saata e-mail mõningase infoga endast.
Tarmo
-
- külaline
Re: Otsin alalist töömeest Tartus Krohv, Müritööd
Lugemata postitus Postitas naine7 »
MERSAL OÜ otsib töölisi aga palka ei maksa
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Reemo 1981 »
Huvitav firma see Mersal , parajad lubajad , ehitavad Võrus Politsei ja Piirivalve hoonet , jõudu neile huijamisel
-
- külaline
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas gileramees »
Keegi täpsemalt ka oskab öelda kas pügavad ja mis kombel? Oli plaan neil tööd teha.
naine7 kirjutas:MERSAL OÜ otsib töölisi aga palka ei maksa
Tere Ralf Mänd.
Ütle kuidas ma sinule palga maksmata jätsin. Minu arust ma maksin sinule isegi avanssi see kuu. Keerasid eile järjekordse jama kokku nüüd telefonile sa ei vasta ja täna tööle ei tulnud. Võta teadmiseks, et iga kivi mis sa eile ladusid fassaadil võtan järjekordselt 1.5 eur kivi maha sinu võlgades olevast palgast kuna täna paluti see maha lammutada aga õnneks oli esimesed 5 rida.
Siin hinnasees on 0.6eur kivi, 0.6eur töö ja 0.3 segu, abipoisi ja tööauto kulu mis on 100% sinu kasutuses.
Aga kui on veel keegi kelle arust ma kellelegi võlgu olen peale maksuameti siis julgesti teada anda ja palun mitte ilma nimeta foorumit risustada aga ei saa olla kedagi kuna kellegi teisega pole probleeme peale sinu.
Aga jah hetkel mul 4 ladujat ja 2 abimeest tool ja nemad ei kurda.
Ega ei pea isegi loll geenius olema, et arusaada, et üks inimene pani need anonüümsed kommentaarid siia kuna kõik ühel päeval kirjutatud aga eelnevalt pole keegi huvi tundnud kirjutamast.
Kui kellelgi ikka kahtlusi minukohta siis tööpäevadel 8-st 5-ni tulge kohale annan teile kiivri ja vesti selga ja küsige minu kohta minu meeste käest kui ka peatöövõtja käest.
Kui kuulete negatiivset infot nendelt siis hüvitan teie sõidululud.
Kui selle mehe nime guugeldada siis leiate ikka igat huvitavat eriti krediidiinfost ja jälle ei pea olema genius, et mõista mis mehega tegu.
Ilusat Jõuluaega
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Reemo1981 »
Soovin sulle samu viletsamaid jõle kui minul tulevad , oled kelm kes lubab tööd ja oma lubadusi ei täida , petsid mind korra aga mina kiusan sind nüüd pidevalt kui leian veel tööpakkumisi sinu poolt , ma ei kannata mehi kes ainult lubavad , töömehed on ka inimesed ,
Re: Otsin alalist töömeest Tartus, Müritööd, Plaatimine, Kipsitööd
Tere.
Ei hakka uut teemat tegema aga lisan töökoha ka Plaatijatele.
Pakun püsivat tööd 2-3le mehele. Aga kindlasti pead teadma mida teed, õppimiseks kahjuks ruumi ei anna hetkel.
Tasumine ruudu hinnaga. Töömehel peavad olemas olema omad tööriistad.
Ei hakka uut teemat tegema aga lisan töökoha ka Plaatijatele.
Pakun püsivat tööd 2-3le mehele. Aga kindlasti pead teadma mida teed, õppimiseks kahjuks ruumi ei anna hetkel.
Tasumine ruudu hinnaga. Töömehel peavad olemas olema omad tööriistad.
Hüppa
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed
- ↳ Energiamärgis ja energiaaudit
- ↳ Fassaadide arutelu