Kipsitööd Tallinnas

Siia foorumisse postitage ainult tööpakkumised!
Foorumi reeglid
NB! Tööpakkumise korral lisage ka asukoht! Kui teema algataja ei soovi enam tööpakkumisi, siis oleks soovitav seda ka oma teemas teada anda, et Administraator saaks teema lukku panna. Kui soovite aga hoida oma tööpakkumise teemat kõikide postituste eesotsas Kleepsuna, siis on see võimalik tasulise teenusena. Huvi korral saata privaatsõnum kasutajale Kristel
kipsiprofid
külaline

Kipsitööd Tallinnas

Lugemata postitus Postitas kipsiprofid »

Tere,

Tule meie meeskonda kasvõi juba homma ... Pakkuda suuremahulist kipsplaatide paigaldust Tallinnas, nii seinad kui laed alates met. karkassi paigaldusest. Eelistatud töömehed (üldehitajad) omade relvadega aga kui neid polegi kuid ise TÖÖMEES siis ka anname. Esialgu vormistame tähtajalise töölepingu vastavalt objektile ja kui töösuhe on sujuv siis edaspidine töö garanteeritud. Hetkel on meil tööd (erinevad üldehitustööd) ees ootamas kuni järgmise aasta augustini. ... Loodrid, viinamehed ja n.n. täna ei saa tulla kuna jalg valutab !!!... Teie ärge parem üritage sest "viimast korda" andestamisi ei ole ja jutt lühke.
P.S: Töö on tunnihinde alusel.
Kõik soovid, küsimused palun esitada kipsiprofid@gmail.com

:hello:
Külaline
külaline

Re: Kipsitööd Tallinnas

Lugemata postitus Postitas Külaline »

Tere.Teie soov leida ideaalseid töömehi on väga raske katsumus.Eriti looderluse/uimamise suhtes.Isegi olen selle probleemiga hädas.Töölist ei saa vallandada selle ettekäändega,lähevad töövaidlus komisjoni ja see annab õiguse töövõtjale.Nende silmis pole liialt aeglane liigutamine vallandamiseks õiguskohane.Ja nii maksadki talle palka kuni lepingu lõppemiseni
Kipsiprofid
külaline

Lugemata postitus Postitas Kipsiprofid »

Külaline kirjutas:Tere.Teie soov leida ideaalseid töömehi on väga raske katsumus.Eriti looderluse/uimamise suhtes.Isegi olen selle probleemiga hädas.Töölist ei saa vallandada selle ettekäändega,lähevad töövaidlus komisjoni ja see annab õiguse töövõtjale.Nende silmis pole liialt aeglane liigutamine vallandamiseks õiguskohane.Ja nii maksadki talle palka kuni lepingu lõppemiseni
.....................
... Tööandja võib tähtajatu ja tähtajalise töölepingu üles öelda üksnes erakorraliselt ja mõjuval põhjusel, mis tuleneb töötajast või majanduslikust olukorrast. Mõjuv põhjus töölepingu ülesütlemiseks peab sisalduma ülesütlemisavalduses. Ülesütlemisavaldus tuleb esitada kirjalikku taasesitamist võimaldavas (näiteks e-kiri või faks) või kirjalikus (omakäeliselt või digitaalselt allkirjastatud) vormis. - See more at: http://www.tooelu.ee/et/Toosuhted/toole ... 2Rrii.dpuf
... Töölepingu seadus annab tööandjale võimaluse tööleping üles öelda töötajast tuleneval mõjuval põhjusel. Seaduses on välja toodud ülesütlemise mõjuvate põhjuste näidisloetelu:
1. töötaja ei ole pikka aega tulnud toime tööülesannete täitmisega terviseseisundi tõttu;
2. töötaja ei saa tööülesannete täitmisega hakkama ebapiisavate teadmiste või oskuste tõttu;
3. töötaja on hoiatusest hoolimata eiranud tööandja korraldusi;
4. töötaja on hoiatusest hoolimata viibinud tööl joobeseisundis;
5. töötaja on pannud toime varguse, pettuse või muu teo, millega põhjustas tööandja usalduse kaotuse enda vastu;
6. töötaja on põhjustanud kolmanda isiku usaldamatuse tööandja vastu;
7. töötaja tekitanud süüliselt ja olulisel määral kahju tööandja varale;
8. töötaja on rikkunud saladuse hoidmise või konkurentsipiirandu kohustust.
- ...Töölepingu ülesütlemine etteteatamistähtaega järgimata on õigustatud, kui asjaolusid hinnates on selleks mõjuv põhjus. Mõjuv on põhjus siis, kui selles esinemisel ei saa tööandjalt heausksuse ja mõistlikkuse põhimõttele tuginedes kuidagi eeldada töösuhte jätkamist etteteatamistähtaja lõppemiseni. -
... ... No ei ole ju nii nagu kirjutad :) .. "Mõjuvaid põhjusi" on piisavalt !!! .. Aga tänud kaasa tundmast ja edu meile mõlemile :hello:
Külaline
külaline

miinimum palgaga tööd :good: siis saategi loodrid
kui mees teeb peab ka palka saama, :hello:
kipsiprofid
külaline

Lugemata postitus Postitas kipsiprofid »

Külaline kirjutas:miinimum palgaga tööd :good: siis saategi loodrid
... Kas ma olen siin öelnud, et maksame miinimum palka? ... Kas ma olen kellelegi mulle kirjutajatest vastanud, et maksan miinimum palka? ... Tahaks kangesti kuulda (loe lugeda) ... Tegelikult on töö tegijad põhimõtteliselt leitud. Valisime hoopis ettevõtte kellel paraku omal töödega priisata ei olnud. Et siis aitame neid. Mehed käisid objeltiga täna tutvumas, homme vormistame lepingu ja läheb tööks. Tänud kõigile vastanutele ja mine tea millal Teie abi võib vaja minna. Kontaktid ju mul nüüd olemas!
.... Teema lukku! :hello:
Külaline
külaline

kipsiprofid kirjutas:
Külaline kirjutas:miinimum palgaga tööd :good: siis saategi loodrid
... Kas ma olen siin öelnud, et maksame miinimum palka? ... Kas ma olen kellelegi mulle kirjutajatest vastanud, et maksan miinimum palka? ... Tahaks kangesti kuulda (loe lugeda) ... Tegelikult on töö tegijad põhimõtteliselt leitud. Valisime hoopis ettevõtte kellel paraku omal töödega priisata ei olnud. Et siis aitame neid. Mehed käisid objeltiga täna tutvumas, homme vormistame lepingu ja läheb tööks. Tänud kõigile vastanutele ja mine tea millal Teie abi võib vaja minna. Kontaktid ju mul nüüd olemas!
.... Teema lukku!

.. aitab aitab .. teema lukku :D !
Suletud