Dussinurga põrand

põrandad, põrandatööd
saarmarg
Regulaarpostitaja
Regulaarpostitaja
Postitusi: 56
Liitunud: 03 Dets 2008, 09:26

Dussinurga põrand

Lugemata postitus Postitas saarmarg »

Tere.Mure järgmine:Dussinurga põrandalt on tulnud lahti plaadid ja vesi on hakkanud imbuma läbi põranda alumisse korterisse.Ilmselt ei ole seal hüdrot ega midagi kunagi tehtud.Loogiline oleks plaadid põrandalt ja seina alumine rida ära,uus hüdro ning uued plaadid.Küsimus kas oleks midagi kergemat,mingit mastiksit või midagi millega teeks vanad plaadid ja seina ääre üle,et vesi alla ei imbuks.Tänud igasuguste nõuannete eest.
Külaline
külaline

Re: Dussinurga põrand

Lugemata postitus Postitas Külaline »

saarmarg kirjutas:Tere.Mure järgmine:Dussinurga põrandalt on tulnud lahti plaadid ja vesi on hakkanud imbuma läbi põranda alumisse korterisse.Ilmselt ei ole seal hüdrot ega midagi kunagi tehtud.Loogiline oleks plaadid põrandalt ja seina alumine rida ära,uus hüdro ning uued plaadid.Küsimus kas oleks midagi kergemat,mingit mastiksit või midagi millega teeks vanad plaadid ja seina ääre üle,et vesi alla ei imbuks.Tänud igasuguste nõuannete eest.
kui "porno" meeldib, siis vala seguga tasa ja tõmba hüdroga üle ja pane uued plaadid. Kui tahad korralikult teha, siis võta plaadid ära, tasanda , hüdro ja uued plaadid. Võid ka mõtleda tyco või mira xps plaadiga uue põranda tegemisele.
fgh
külaline

Re: Dussinurga põrand

Lugemata postitus Postitas fgh »

Kui plaadid lahti, siis pole, siis millegist rääkida. Põrand ja seinad puhtaks, kipsi korral ka kips minema ja hakkad uuesti pihta. Kui põranda alune juba märg, siis tõenäoliselt saab ka põranda välja piigata, oleneb konstruktsioonist. Või vähemalt väga kaua sundkuivatamist teha.
Tegu on tõsise konstruktsiooniveaga mitte iluveaga.
Vasta