Korstnapühkija annab nõu.

Kõik teemad ahjude, kaminate, korstende kohta
meelisvaiksaar
Ehitusspets
Ehitusspets
Postitusi: 427
Liitunud: 10 Veebr 2011, 20:18
On tänanud: 71 korda
On tänatud: 70 korda

Re: Korstnapühkija annab nõu.

Lugemata postitus Postitas meelisvaiksaar »

Õhtut.
Loen ja mõtlen....
Kas lugupeetavad jaanituld teevad?....See ju saadanast. Kas keegi on kunagi mõelnud kuipalju elusorganisme destilleerimise käigus alkohooliks tapetakse? Jõulukaarte ilmselt ei saada enam keegi..Koolis lapsed kirjutavad ju puhta metsa pääle...Kindlaks on tehtud,et ka taimed tunnevad emotsioone ja suudavad infot edastada...Te kasvatate ja sööte elus organisme??? Kas Teie kodus on peeruvalgus või see polegi fossiilse kütuse põletamise tagajärg???
Kui suvatsete oma heaolu ühiskonnast välja ennast mõelda..Ja mõelda millest see kõik koosneb...Siis ehk hindate natukene ka loomulikku ja loogilist mõtlemist.
Motamehega nõus ...mõõdukas tarbimine on normaalne nähtus.
Ületootmine...raiskamine...süüdimatu käitumine enda,meid ümbritsevate ja keskkonna suhtes..Sellele võiks tähelepanu pöörata.Paraku sinna hammas ei hakka. Lobitöö tulemusena makstakse meeletuid summasid..Taastuvenergijale peale..Rikkad saavad veel rikkamaks))) ja kelle taskust.))?
Juba on meeletu lobitöö gaasitootjate poolt ( Paljud gaasiahjusid tootvad ettevõtted on tütarettevõtted..või omanikeringiga seotud) 98% põlemisefektiivsuse propageerijaid)) Tulevik ???????????? Veel on fossiilset kütust ja vaata kui effektiivset))) Millegipärast jäetakse mainimatta,et puit on taastuv energia allikas..Aga maagaas ei ole)) Nii nagu ei ole põlevkivi,ega turvas..Hr. Keemik..Rokikas..Siin on koht kus oma hääl kuuldavaks teha.))
Hädad ei tulene millegist muust..Kui,et inimesi on liiga palju ja kontsentreerunud linnadesse. 6 miljonit inimest..9 miljonit inimest...12 või 24 miljonit inimest..kes peavad ennast ära elatama...tegemata palju nn tööd..Seega iga ametnik mõtleb oma nn vajalikkuse jaoks erinevaid põhjendusi välja.
Ok ei viitsi rohkem jahuda..Eks kõigil on oma arusaam ja veendumused.
Arvan,et puude taga on metsa ka..
Lugupidamisega Meelis Vaiksaar
Mõned teevad külma,mina teen sooja.(Koldevaim)
Tel. 53 966 469
kaminahi
Ehituspenskar
Ehituspenskar
Postitusi: 6486
Liitunud: 22 Dets 2006, 09:27
On tänanud: 398 korda
On tänatud: 194 korda
Kontakt:

Re: Korstnapühkija annab nõu.

Lugemata postitus Postitas kaminahi »

Narva tuluke.jpg
Narva tuluke.jpg (73.02 KiB) Vaadatud 1136 korda
Toidu tegemine käib ehk saab käia ka kaasaegses kaubanduskeskuse kõrtsis halutulel. Narvas saab see olema ASTRA keskuses.
Hea tava on arvustada inimeste mõtteid ja arvamusi, mitte isikuid endid, ning oma arvamusi argumenteerida.
tel. 54514881 OÜ Ahjumaailm, http://www.ahjumaailm.ee
koostöös http://www.unibuild.ee
------------------
www.ehituspenskarid.com
ahjuke
Ehitusspets
Ehitusspets
Postitusi: 593
Liitunud: 18 Mär 2013, 18:44
On tänanud: 17 korda
On tänatud: 31 korda

Re: Korstnapühkija annab nõu.

Lugemata postitus Postitas ahjuke »

rokikas kirjutas:"Ta tõi näite, et kui põletada kodus lõkkes üks paar saapaid, tekitab see sama palju mürgiseid dioksiine kui Iru elektrijaamas (kus prügi põletatakse elektri saamiseks - toim) tekib 20 aasta jooksul."
http://tarbija24.postimees.ee/2774056/k ... tove-ouele
Paljuski sõltub lõkke suurusest.Kui lõke ikka pisike kus potiga suppi keedame matkalja sinna saapa või autorehvi sisse viskame siis tomu taevani ja tohutu reostus.Kui,aga lõkkeks korralik jaanituli kus lähemale kui 5 m minna ei kannata ja sinna saapa või rehvi viskame siis pole tomu kuskil ja ka saaste minimaalne.
Vasta