Pakun tööd teotahtelisele abitöölisele Tartus!
NB! Tööpakkumise korral lisage ka asukoht! Kui teema algataja ei soovi enam tööpakkumisi, siis oleks soovitav seda ka oma teemas teada anda, et Administraator saaks teema lukku panna. Kui soovite aga hoida oma tööpakkumise teemat kõikide postituste eesotsas Kleepsuna, siis on see võimalik tasulise teenusena. Huvi korral saata privaatsõnum kasutajale Kristel
Pakun tööd teotahtelisele abitöölisele Tartus!
Lugemata postitus Postitas Paull »
Kui sa soovid töötada ehituspuusepana ja tahad ennast arendad ka teistes ehitusvaldkondades siis võta ühendust.
Enne kui ühendust võtad arvesta sellega, et ma ei otsi abitöölist, kes läinud ehituse peale tööle, kuna muud ei oska. Sul peab olema soov ehituse erialal töötada ja ennast arendada. Kui sa oled 20-25 aastat vana ja lähtudes eelnevast eeldan, et oled ehitusega ka tegelenud, soovitavalt ehituseriala koolis ka lõpetanud ja omad B-kat lube(ideaalis) siis pakun sulle võimalust olla oskustöölise paarimees, kes õpetab ja juhendab sind.
Mida ma luban kanditeerijale:
Luban sulle palju tööd(töö aeg on väga erinev, tuleb olla valmis pikkadeks tööpäevadeks)
Luban mõistliku palka(400-600 EURI), kui ennast tõestad siis preemiaid.
Luban, et palga maksan probleemideta välja ja avanssi ma ei anna, kui ei ole just väga mõjuvat põhjust.
Luban, et sinust ei saa abitöölist, kes koristab, teeb labidatööd ja ainult lammutab.
Luban sulle, et saad arendad ennast osaledes erinevatel tööetappidel ja olla arvestatav abitööline.
Mida pead arvestama:
Kui soovid tööd siis saad selle aga kandideerides arvesta, et kui alkoholiga probleeme(ilmud täis peaga või pohmas tööle) ja valetad kandideerides siis on jutt lühike.
Esimesel kuul oled tööl töövõtulepinguga ning kui ennast tõestad siis vormistan töölepingu, millel sinu põhipalgaks miinimumpalk ja ülejäänud tulemustasu.
Sinu põhiliseks töökohaks on Tartu linn ja Tartu piirkond ning vajadusel komandeeringud.
Ma ei hakka illusioone looma ja kui sul huvi siis saada oma CV koos Motivatsioonikirjaga hiljemalt 10.04. 2013 aadressile: kanditeerin@gmail.com
Sobivate kanditaatidega võtan personaalselt ühendust...
-
- külaline
Re: Pakun tööd teotahtelisele abitöölisele Tartus!
Lugemata postitus Postitas Külaline »
Võtnud oled?Paull kirjutas:
Luban mõistliku palka(400-600 EURI)...
-
- külaline
Ja ülejäänute juurde tuleb mittesobivusest teatama postiljon Petškin?Paull kirjutas:Sobivate kanditaatidega võtan personaalselt ühendust...
-
- külaline
EV Põhiseaduse § 12 sätestab järgmist:Paull kirjutas: Kui sa oled 20-25 aastat vana ja ...
Kõik on seaduse ees võrdsed. Kedagi ei tohi diskrimineerida rahvuse, rassi, nahavärvuse, soo, keele, päritolu, usutunnistuse, poliitiliste või muude veendumuste, samuti varalise ja sotsiaalse seisundi või muude asjaolude tõttu.
Rahvusliku, rassilise, usulise või poliitilise vihkamise, vägivalla ja diskrimineerimise õhutamine on seadusega keelatud ja karistatav. Samuti on seadusega keelatud ja karistatav õhutada vihkamist, vägivalda ja diskrimineerimist ühiskonnakihtide vahel.
Kanditeerid õiguskantsleri õiglasele vihale!

Lugupeetud kasutaja, kes sa ei julge sisse logida ja risustad siin külalisena, vabandan sinu ees, et ma olen sind diskrimineerinud.Külaline kirjutas:EV Põhiseaduse § 12 sätestab järgmist:Paull kirjutas: Kui sa oled 20-25 aastat vana ja ...
Kõik on seaduse ees võrdsed. Kedagi ei tohi diskrimineerida rahvuse, rassi, nahavärvuse, soo, keele, päritolu, usutunnistuse, poliitiliste või muude veendumuste, samuti varalise ja sotsiaalse seisundi või muude asjaolude tõttu.
Rahvusliku, rassilise, usulise või poliitilise vihkamise, vägivalla ja diskrimineerimise õhutamine on seadusega keelatud ja karistatav. Samuti on seadusega keelatud ja karistatav õhutada vihkamist, vägivalda ja diskrimineerimist ühiskonnakihtide vahel.
Kanditeerid õiguskantsleri õiglasele vihale!
-
- külaline
Palun võtta selge hoiak keda sa vajad ja tõsta saadava tasu numbrit ja ma olen kindel, et valik saab olema suur.
Paull kirjutas: Otsin abitöölist-paarimeest.
Enne kui ühendust võtad arvesta sellega, et ma ei otsi abitöölist,
soovitavalt ehituseriala koolis ka lõpetanud ja omad B-kat lube(ideaalis)
siis pakun sulle võimalust olla oskustöölise paarimees
Luban, et sinust ei saa abitöölist, kes koristab, teeb labidatööd ja ainult lammutab.
Luban sulle, et saad arendad ennast osaledes erinevatel tööetappidel ja olla arvestatav abitööline.
-
- külaline
Hea paarimees kasvab ikka ajapikku sinu enda kõrval e siis abitöölisest näiteks ja sedagi õiget annab otsida

taastaja
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas haanimiis »
- Hiid
- Ehituspenskar
- On tänanud: 105 korda
- On tänatud: 84 korda
Lugemata postitus Postitas Hiid »
haanimiis kirjutas:Mees teab ise mis teeb, aga küsiksin mis alaga (mille paigaldus) täpsemalt tegu on kus peab asjalik mees arvestama 400-600€ kuupalgaga?
Tegeleme põhiliselt puitpõrandate, fassaadide ehitusega ja renoveerimisega. Vajadusel paigaldame kipsseinu, tegeleme vundamendile hüdrotõkke ja EPS paigaldusega, katuste ehitusega väiksemal määral. Põhilisteks objektideks on siiski puitehitised. Palga arvestusel lähtun siiski mehest endast, kui mees on vastava haridusega siis saab ta ka rohkem raha põhipalgana, millele lisandub siis preemiad sõltuvalt töömahust. Algavale ehitajale, kes omab vaid teadmisi aga praktilist kogemust vähe ei saa paraku ka maksta summasi, mis on ebareaalsed. Loodan, et said vastuse oma küsimusele.
Loomulikult on see nädalapalk abitöölisel, kui ta töötab Soomes....Hiid kirjutas:see on nädalapalk, ma pakun.
-
- autodidakt
- On tänanud: 383 korda
- On tänatud: 428 korda
Lugemata postitus Postitas Urmas »
Sorry, minu viga, et ei viitsi iga kord sisse logida ja unustasin nime alla kirjutada!Paull kirjutas:Lugupeetud kasutaja, kes sa ei julge sisse logida ja risustad siin külalisena, vabandan sinu ees, et ma olen sind diskrimineerinud.
Esiteks see, millele vihjasin- tööpakkumises jubedad ortograafiavead.
Kandideerima-kandidaat.
Teiseks, kes seda "ahvatlevat" töökohta pakub? Keegi VE foorumis kasutajanimi Paull ei ütle absoluutselt mitte midagi tööpakkuja kohta, kes ainult esitab tingimusi ja lubab midagi. Kuulutuses olev gmaili aadress ei ütle mitte midagi tööpakkuja kohta va., et ta ei oska õigekirja. Ehk soovib kandidaat samuti teha tööpakkuja kohta eelnevalt taustauuringut enne kandideerimist, mis on tänapäeval täiesti loomulik tegevus. Arvan, et tööpakkuja ei tohiks olla salastatud firma ja tahetakse ka seda teada, kes abitöölise-paarimehe töökohta pakub.
Kolmandaks- täna õnne, et me ei ela USA-s, kus õrnahingelised ja iga asja peale solvuvad ameeriklased oleks juba kohe peale kuulutuse ilmumist su kohtusse kaevanud diskrimineeriva tööpakkumise eest ja nõudnud põhjustatud moraalse trauma eest x summasid. Kas 27-aastane ei tohigi kandideerida? Liiga vana? Lihtsam on pärast kõigile mittesobinutele ühesuguse tekstiga tänukiri kandideerimisel osalemise eest.

Ettevõtet ei ole mainitud teadlikult, kuna ettevõte ei vaja reklaamimist. Lisaks ei saa mainimata jätta, et siin foorumis liigub ka rahvast, kellel ei ole mitte midagi teha, peale vingumise ja hädaldamise. Tegemist on pisikese ettevõttega, kelle on kindlad kliendid ja ei otsi tööd väljastpoolt. Tegeleme ainult alltöövõtuga kindlatele ehitusettevõtetele. Olen veendumusel, et pigem koolitada välja noor ja hakkaja inimene, kes soovib areneda, kui võtta juba kogenenud tööline, kellel peaks olema ka hästi tasustatud töö. Saan lubada vaid seda, mis võimalik. Kuna tööd on palju ja palka jõuan ka piisavalt maksta siis ei ole siin mitte midagi halba. Juba ühendust võtnud kandidaadid saavad ka täpsema ülevaate ettevõtte üksikasjadest, et oma lõplik otsus teha tööle asumise koha pealt.
Pole hullu, et ei viitsinud sisse logida aga selle tõttu võtsin sinu algseid kommentaare kui lihtlabast risustamast. Inimlikust küljest lähtudes saad ise ka vast aru.
Kena õhtu jätku! Ja loeme teema ammendatuks!
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed
- ↳ Energiamärgis ja energiaaudit
- ↳ Fassaadide arutelu
- ↳ Katused, laed