miter gauge
ehitustööriistadega seonduv. Siia ei postita ostu-müügi kuulutusi!
miter gauge
Lugemata postitus Postitas TeaMeTzu »
Sain teada, et inglise keeles on selle jupi nimi (mis pildil siinil liigub) miter gauge, teab keegi, mis selle eesti keelne nimetus on:
?

-
- külaline
-
- külaline
Re:
Lugemata postitus Postitas Külaline »
Algul oli pealkirjas keatslihvija, siis mitre, kustotsast see on ehitusmaterjal, pole ka päris selge.
Mina panin guugli tõlke lingi, teadmata, mis täpselt vaja. Kas mingit võimalikult laialt kasutatavat ja kõigile arusaadavat sõna või ametlikku sõna, mis ka tootejuhendites on. Võimalik, et kattuvad.
Mina panin guugli tõlke lingi, teadmata, mis täpselt vaja. Kas mingit võimalikult laialt kasutatavat ja kõigile arusaadavat sõna või ametlikku sõna, mis ka tootejuhendites on. Võimalik, et kattuvad.
Re: miter gauge
Algul ei teadnud mis selle jublaka nimi on (minuteada kasutatakse seda nii ketaslihvijal kui ka lauasael), siis googeldasin inglise keeles natuke ja sai teada, et selle asjanudse inglise keelne nimetus on miter gauge ja nüüd sooviksin teada selle asjanudse nimetust on eesti keeles (et saaksin ehitusmaterjalide poes müüalt küsida).
-
- Ehitusveteran
- On tänanud: 17 korda
- On tänatud: 62 korda
Lugemata postitus Postitas ifffff »
Juhtsoones liikuv lihvimistugi võiks olla selle asja nimetusTeaMeTzu kirjutas:Algul ei teadnud mis selle jublaka nimi on (minuteada kasutatakse seda nii ketaslihvijal kui ka lauasael), siis googeldasin inglise keeles natuke ja sai teada, et selle asjanudse inglise keelne nimetus on miter gauge ja nüüd sooviksin teada selle asjanudse nimetust on eesti keeles (et saaksin ehitusmaterjalide poes müüalt küsida).
-
- külaline
Re:
Arvasin, et mitre oli näpukas nagu asjanudse aga võta näpust, mõlemad jooksevadki tekstides ja tõlkes läbi, nii mitre kui miter..
Müüakse selliseid asju eraldi poes ja kuidas peaksin seda müüalt küsima?
-
- Ehitusveteran
- On tänanud: 17 korda
- On tänatud: 62 korda
Lugemata postitus Postitas ifffff »
Poest sa neid vaevalt leiad, aga küsi mõnest puidutööpinkidega tegelevast ettevõttest. Nava, Mõigu KRK, Kaur Trade, need on mõned näited mis esimese hooga pähe tulid.TeaMeTzu kirjutas:Müüakse selliseid asju eraldi poes ja kuidas peaksin seda müüalt küsima?
-
- külaline
Re:
Prindi pilt välja, kui sõnu puudu. Küsimuse saab ju meilida.
Kui lihvija ise on olemas, siis kuskilt ju sellistele juppe tellitakse. Kas otsitav on konkreetsele ka toodetud või saab sobitada mõni muu, selle uurimiseks olnuks hea mudelist alustada.
Mina olen mingi tühjendusmüügi ajal kimbu igast abivardaid ja juhikuid oma muu ostuga kaasa saanud, mida nime poolest poleks letist otsidagi osanud.
Kui lihvija ise on olemas, siis kuskilt ju sellistele juppe tellitakse. Kas otsitav on konkreetsele ka toodetud või saab sobitada mõni muu, selle uurimiseks olnuks hea mudelist alustada.
Mina olen mingi tühjendusmüügi ajal kimbu igast abivardaid ja juhikuid oma muu ostuga kaasa saanud, mida nime poolest poleks letist otsidagi osanud.
Hüppa
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed
- ↳ Energiamärgis ja energiaaudit
- ↳ Fassaadide arutelu