Tere uurin siin keriseid ja sõelale jäänud HAARVIA 26 PRO ja STOVEMAN 20, leiliruumi maht on 15 m3.
Kui STOVEMANI ahjudest on veel siin foorumis juttu olnud siis HARVIA 26 kohta ma ei leidnud midagi. Kas kellegil on? Kui suur leiliruumi maht ja kas on väärt oma hinda? Samas ootan ka STOVEMAN 20 mudeli kohta vastukaja .
Harvia 26 PRO
saunad, santehnika, boilerid jne
-
- külaline
Re: Harvia 26 PRO
Lugemata postitus Postitas Külaline »
viewtopic.php?f=23&t=29220&hilit=saunaahi-ivar- kirjutas:Tere uurin siin keriseid ja sõelale jäänud HAARVIA 26 PRO ja STOVEMAN 20, leiliruumi maht on 15 m3.
Kui STOVEMANI ahjudest on veel siin foorumis juttu olnud siis HARVIA 26 kohta ma ei leidnud midagi. Kas kellegil on? Kui suur leiliruumi maht ja kas on väärt oma hinda? Samas ootan ka STOVEMAN 20 mudeli kohta vastukaja .
-
- Ehitusspets
- On tänanud: 3 korda
- On tänatud: 10 korda
Lugemata postitus Postitas Rein Sa »
Tere! Kui tahad saunaahju osta leiliruumi mahu järgi, siis arvesta kõigi muude komponentidega ka, näiteks kiviseinad jne, see võib tõsta leiliruumi mahu kahekordseks, kui tahad arvutada millist ahju osta, vaata ühte eelnevat teemat. Üldiselt on firmade kodulehtedel kõik ilusti kirjas, samuti ahjude andmetes, millise ruumala jaoks konkreetne ahi sobib. Käisin ka poes uurimas erinevaid saunaahje, üldiselt mulje, et ehituspõhimõte neil ühesugune, otse leek korstnasse ühelgi ei lähe praegustest. Ise ostsin skameti ahju, aga kuna alles ehitan saunaruumi, siis kogemus puudub. Tulin just maalt ämma saunast, tal Tatpari ahi, kiiresti kütab küllaltki suure leiliruumi soojaks, leili visata mitu korda ei saanud, sest kõrvetas kõrvu jne.
Need, kes kurdavad, et ruumi kiiresti soojaks ei saa, otsigu põhjust pigem sauna ehitusvigadest, või siis liiga väikese võimsusega ahi suurema ruumi jaoks.
Need, kes kurdavad, et ruumi kiiresti soojaks ei saa, otsigu põhjust pigem sauna ehitusvigadest, või siis liiga väikese võimsusega ahi suurema ruumi jaoks.
-
- Korralik postitaja
- On tänanud: 12 korda
- On tänatud: 1 korda
Lugemata postitus Postitas -ivar- »
STOVEMAN nagu ma aru sain on uuendanud oma kolde ehitust ja otseselt mudelist 20 ei räägi seal keegi. Kirutakse STOVEMANI ahjusid aga ei leidnud täpselt milline mudel ja kui suur leiliruumi maht oli kriitika põhjuseks ?Külaline kirjutas:viewtopic.php?f=23&t=29220&hilit=saunaahi-ivar- kirjutas:Tere uurin siin keriseid ja sõelale jäänud HAARVIA 26 PRO ja STOVEMAN 20, leiliruumi maht on 15 m3.
Kui HARVIA lehel andmed sisestan pakub isegi HARVIA 20 (leiliruumi maht 8 - 17m3) kuid arvan et see on vähe.
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Külaline »
Peaaegu sama hinna eest on seal lehel viidatud grillipralle saunaahi, mis on kakspool korda raskem, kui näiteks Harvia ja millele antakse pea pool elu-ivar- kirjutas:STOVEMAN nagu ma aru sain on uuendanud oma kolde ehitust ja otseselt mudelist 20 ei räägi seal keegi. Kirutakse STOVEMANI ahjusid aga ei leidnud täpselt milline mudel ja kui suur leiliruumi maht oli kriitika põhjuseks ?Külaline kirjutas:viewtopic.php?f=23&t=29220&hilit=saunaahi-ivar- kirjutas:Tere uurin siin keriseid ja sõelale jäänud HAARVIA 26 PRO ja STOVEMAN 20, leiliruumi maht on 15 m3.
Kui HARVIA lehel andmed sisestan pakub isegi HARVIA 20 (leiliruumi maht 8 - 17m3) kuid arvan et see on vähe.

Mine “Saunad, dussiruumid, vannitoad, sanitaartehnika”
Hüppa
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed
- ↳ Energiamärgis ja energiaaudit