paneelmaja siseviimistlus

kuidas soojustada oma elamist
gaz20
Uus kasutaja
Uus kasutaja
Postitusi: 2
Liitunud: 25 Apr 2007, 22:17

paneelmaja siseviimistlus

Lugemata postitus Postitas gaz20 »

Minul siis selline mure , et tahaksin seinad sirgeks ja nurgad nurkadeks saada . Mõte oli kasutada selleks metallkarkassi ja kipsplaati .Aga lugedes siin seda foorumit tekkis hirm et kui välis seina sissepoole panna nüüd 50mm vill karkassi vahele ,et kas see on siis väga halb mõte. Tegemist on ahjuküttega korteriga ,paigaldatud on uued plastik aknad ja ventilatsjoonikohta pole mul mingeid andmeid ja pole selles korteris ka elanud ega tea kas ta sooja peab või mitte aga kõveramaid seinu annab otsida . Igaljuhul kipsi ei tahaks ilma villata kah seina panna . On see siis väga hull asi kui 50mm villa karkassi vahele panna ? Ja aurutõkke paber jääks siis otse vastu kipsplaati et kas sellel siis mingi mõte ka oleks seal ?
Kasutaja avatar
Haamer
Uus kasutaja
Uus kasutaja
Postitusi: 18
Liitunud: 17 Mai 2006, 08:36
Asukoht: Valga

Lugemata postitus Postitas Haamer »

Kui siiamaani on sees elatud pole hullu midagi. Kõige lihtsam nurki sirgeks saada kipsi seina liimimisega millega peaks hakkama saama iga mees kes tunneb loodi kellut ja seguämbrit..
Sirge käega sihitud suunas.
gaz20
Uus kasutaja
Uus kasutaja
Postitusi: 2
Liitunud: 25 Apr 2007, 22:17

Re: paneelmaja siseviimistlus

Lugemata postitus Postitas gaz20 »

Kahjuks ei ole ma nii kõva kipsiliimija . Seinad on mõnedes kohtades maast laeni mõõdetult loodist väljas üle 5 cm ja nurkadest ei maksa rääkidagi . Ma arvan et ma jään siiski karkassi juurde sest sedasi liimimisega ma neid seinu loodi ei saa või näeks see juba rohkem krohvimise moodi välja .
vmb
külaline

Lugemata postitus Postitas vmb »

teoreetiliselt see vist päris õige pole aga praktiliselt on nii tehtud küll ja küll. Aurutõke kindlasti kasuks.
Vasta