Tere, sooviks teada kui palju võib maksma minna korteri kipsseinte krohvimine(materjal + töö). Seinapinda ~100m2(duširuum, köök, elutuba, esik ning väike magamistuba. Sooviks ka teavet tööprotsessist, kui võimalik.
Tänan!
Krohvimine
siin arutletakse selle üle, palju tööd või materjalid maksavad. Tööpakkumisi siia mitte teha!
-
- külaline
Re: Krohvimine
Lugemata postitus Postitas Külaline »
Kõigepealt, millisest krohvist käib jutt- lubikrohv, tsement-lubikrohv, tsementkrohv, kipskrohv, dekoratiivselt viimistletud, lihtsalt sile ja värv või tuleb veel pahtlikiht sinna peale või tapeet või ...
Urmas
Urmas
Lugemata postitus Postitas mõistmatu »
Taaskord mul sellealane teave puudub, ma ei tahagi et ta sile oleks, vaid jääbki selline kare ja värviks lihtsalt ära. Aga ma homseks uurin täpsemalt milline on see mida soovin, sest nägin tuttaval sellist seina hetkel ning meeldis rohkem kui lihtsalt pahtel ja värv. Savi- ja lubikrohv on kindlasti liiga kallid, et midagi odavamast klassist.
-
- autodidakt
- On tänanud: 381 korda
- On tänatud: 428 korda
Lugemata postitus Postitas Urmas »
Ega seal soodsama hinnaklassi otsas midagi muud erilist ei ole peale kipskrohvi ja selle hinnaks võiks kujuneda alates 13€ kanti m2 eest koos dekoratiivse struktuuri andmisega. Struktuur jätaks sellise hõõrutatud krohvi mulje. Hind sisaldab materjale ja tööraha.mõistmatu kirjutas:Taaskord mul sellealane teave puudub, ma ei tahagi et ta sile oleks, vaid jääbki selline kare ja värviks lihtsalt ära. Aga ma homseks uurin täpsemalt milline on see mida soovin, sest nägin tuttaval sellist seina hetkel ning meeldis rohkem kui lihtsalt pahtel ja värv. Savi- ja lubikrohv on kindlasti liiga kallid, et midagi odavamast klassist.
Tööprotsess oleks selline- kipsplaadi vuukide teipimine, kruntimine kvartsliiva sisaldava nakkekrundiga. kipskrohv (paraja viskoosusega) seinale (5-10mm paksune), parajal momendil hõõrutamine ja kerge lihvimine. Parajal momendil hõõrutamine tähendab seda, et kui liiga vara hakata hõõrutama, on pekkis ja kui liiga hilja, siis ei saa enam seda struktuuri peale.
Midagi sellist tuleb lõpuks.
- P1020017.JPG (128.98 KiB) Vaadatud 4002 korda
NB! Ei võta materiaalset vastutust oma kommentaarides soovitatu kasutamise eest! 

Lugemata postitus Postitas SimoM »
- Kindakrohv12.jpg (57.2 KiB) Vaadatud 3889 korda
Nagu eelpool mainitud on krohve erinevaid ja kõige soodsamast hinnaklassist on kipskrohv. Ka sellele annab mitmeid huvitavaid struktuure anda. Lisasin ühe pildi mida on veel võimalik sellega teha. Minu arust väga omapärane

Loomulikult on võimalik saada ka siledamat pinda ja seda kõike kombineerida.
Tööhind võiks jääda u. 7 EUR/m2.
http://www.skigrupp.com
Hüppa
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed