mosaiidi paigaldus

siseviimistlustöödega seonduv arutelu. Siia ei postita tööotsimisi ja -pakkumisi!
huviline58
külaline

mosaiidi paigaldus

Lugemata postitus Postitas huviline58 »

kuda alustada kas nagu tavalise plaadiga kuda õigeid vahesid saada jut käib paberil mosaiigist
Kasutaja avatar
numan
Ehitusspets
Ehitusspets
Postitusi: 383
Liitunud: 15 Mai 2006, 16:16
Asukoht: Soome
On tänanud: 1 kord
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas numan »

Minu arust nii väikese mosaiigiga võib alustada kas või keset seina :) paberil mosaiik pole just kõige parem mosaiik (värvilisest klaasist? klaasi sa juba naljalt ei lõika kui on vaja)... pane ikka nii et paanide vahed oleksid täpselt samad nagu plaadikeste vahed. Kui paan seinas, käi ta mingi hõõrutiga kergelt üle et suruda kõik plaadikesed ühtlaseks pinnaks. Väldi üleliigset segu, sest paberi all ei näe seda kuidas vuugid täituvad väljapressitud liimiga. Kui liim kuiv, niisutad paberi niikaua kui see hakkab kergelt tõmmates maha tulema.
Olen kuulnud kuidas "osavad" plaatijad panivad paberipool seinale plaadiliimiga ja hiljem tuli krabinal plaat maha :) teised, veel osavamad, vandudes, leotasid ämbris plaadid paberist lahti ja panid ristikestega :!: ühe haaval seina :D
NB: Vaata hoolikalt igat paani üle! Meil sattusid pruunis mosaiigis rohelised ja punased plaadid, ja tihti on mõni plaadike seal jummalast viltu peal :)
Alati on alternatiivlahendus!
zoja uba
Korralik postitaja
Korralik postitaja
Postitusi: 252
Liitunud: 03 Veebr 2007, 18:48
Asukoht: tallinn

Lugemata postitus Postitas zoja uba »

klaasmosaiiki saab väga edukalt lõigata joonlaua ja klaasinoaga.Kuigi mõned kipuvad ikka murduma nii nagu vaja ei ole :cry: Soovitan klaasmosaiigi puhul kasutada mitte kõiga odavamat plaadisegu.
Vasta