O: keevisvõrku

Ehitusmaterjali, toodete jne ost-müük
Foorumi reeglid
Ostmiskuulutuse korral lisage postituse teema ette täht O ja müümiskuulutuse korral täht M. Samuti, kui Te ei soovi enam müüa või osta, oleks soovitav informeerida Administraatorit, et ta saaks teema lukku panna. Kui soovite aga hoida oma ostu- või müügiteemat kõikide postituste eesotsas Kleepsuna, siis on see võimalik tasulise teenusena. Huvi korral saata privaatsõnum kasutajale Kristel
jahismurf
külaline

O: Keevisvõrku

Lugemata postitus Postitas jahismurf »

Tere.
Oleks tarvis koera aediku jaoks vähemalt 2.5mm keevisvõrku.Kõrgust on katuse alusel 1,8m parim variant oleks kohe 1,8m aga häda pärast kõlbab ka 1,5m-ne panen lihtsalt üksteise peale.
Kuna mul vaja on seda ainult 8m siis siis jube narr on osta 25 meetrine rull ja ülejäänu jätta lihtsalt seisma.
Ehk kellelgi on jäänud aia ehitusest üle tahab mulle maha müüa oma võrgu.

Jahismurf@gmail.com
või
58514528 Andrus
jahismurf
külaline

O: keevisvõrku

Kogemata tegin ühe samasuguse postituse aedade alla,igaks juhuks teen siia uue kui Moded. peaks eelmise kustutama....

Tere
Oleks tarvis koera aediku jaoks vähemalt 2.5mm keevisvõrku.Kõrgust on katuse alusel 1,8m parim variant oleks kohe 1,8m aga häda pärast kõlbab ka 1,5m-ne panen lihtsalt üksteise peale.
Kuna mul vaja on seda ainult 8m siis siis jube narr on osta 25 meetrine rull ja ülejäänu jätta lihtsalt seisma.
Ehk kellelgi on jäänud aia ehitusest üle tahab mulle maha müüa oma võrgu.

Jahismurf@gmail.com
või
58514528 Andrus
Kasutaja avatar
rokikas
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 227 korda
On tänatud: 231 korda

Re: O: keevisvõrku

Lugemata postitus Postitas rokikas »

Guatemaalas?
jahismurf
külaline

Re: O: keevisvõrku

Rakveres.Päris Saaremaale järgi ei tuleks aga mandril 100-150km poleks probleem.
Naabrivana
Ehitusspets
Ehitusspets
On tänanud: 2 korda
On tänatud: 7 korda

Re: O: Keevisvõrku

Lugemata postitus Postitas Naabrivana »

Kas armatuurvõrk ei kõlba? nt midagi sellist http://interbauen.ee/armatuurvork.html
Oma ala meister..
Külaline
külaline

Re: O: Keevisvõrku

Lugemata postitus Postitas Külaline »

Nats kole massiivseks kisub ja roostetab kah.
Vasta