voodrilaua paigaldus

siin arutletakse selle üle, palju tööd või materjalid maksavad. Tööpakkumisi siia mitte teha!
raivo2
külaline

voodrilaua paigaldus

Lugemata postitus Postitas raivo2 »

Tere.
Palju maksab voodrilaua m2 paigaldus koos soojustusega,karkass 150x50,vill,tuuletõke,voodrilaud.
Tänud vastuse eest
fassaadnik
külaline

Re: voodrilaua paigaldus

Lugemata postitus Postitas fassaadnik »

Kas soovid töömeest või uurid hinda.
raivo2
külaline

Lugemata postitus Postitas raivo2 »

Sooviks kõigepealt hinda teada ja muidugi töömeest.
teen ise
külaline

Lugemata postitus Postitas teen ise »

mina pakun,et 12eurot võiks ikka m2 olla,see on selline sümboolne
Külaline
külaline

Lugemata postitus Postitas Külaline »

teen ise kirjutas:mina pakun,et 12eurot võiks ikka m2 olla,see on selline sümboolne

Tere.Pigem rohkem,16EUR ja üles poole,sõltuvalt hoone kõrgusest/keerukusest.
einmannehituse
külaline

Lugemata postitus Postitas einmannehituse »

pakuksin ka et 12 eur m2 ,see siis tavaline 1,5 kordne elumaja või suuremad kortermajad
üleskutse
külaline

Lugemata postitus Postitas üleskutse »

16 € rm . saatke sitale sellised mustatöölistest huiarid. minu ettepanek. ärge makse neile mustatöölistest nn meistrimeestele üle 5 eur-i tunnis. ja tunnitasuna laksugu piits seljas. vilega tööle ja vilega magama.
Külaline
külaline

Lugemata postitus Postitas Külaline »

üleskutse kirjutas:16 € rm . saatke sitale sellised mustatöölistest huiarid. minu ettepanek. ärge makse neile mustatöölistest nn meistrimeestele üle 5 eur-i tunnis. ja tunnitasuna laksugu piits seljas. vilega tööle ja vilega magama.
Millest järeldad,et kõik on huiarid.See kui sa ise oled kibestunud,,huiar,,ei tähenda veel,et ka kõik teised seda on.
Kasutaja avatar
pikk88
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 47 korda
On tänatud: 45 korda

Lugemata postitus Postitas pikk88 »

üleskutse kirjutas:16 € rm . saatke sitale sellised mustatöölistest huiarid. minu ettepanek. ärge makse neile mustatöölistest nn meistrimeestele üle 5 eur-i tunnis. ja tunnitasuna laksugu piits seljas. vilega tööle ja vilega magama.
Kas sa siis eeldad, et kui inimene küsib töö eest kõrget hinda siis on ta suuteline ka viimase peal tööd tegema selle raha eest? Usu, ka 16 euro eest võid sattuda väga edukalt mingi nn huijari otsa...
Santehnik Tartus 56 932 898
einmannehituse
külaline

Lugemata postitus Postitas einmannehituse »

jutt on õige et piits selgas aga ise endal :good: ,ise otsin ise teen .põhjus see et olen näinud suure palgalisi mehi ja neid on palju ja ka huiareid :grin:,minu põhimõte pole teiste arvelt rikastuda .
loodan et ei solvanud kedagi
vuuk
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 62 korda
On tänatud: 120 korda

Lugemata postitus Postitas vuuk »

Eks seda puidutööd saab ka igat viisi teha.
Näide:
jätkukohad2.jpg
jätkukohad2.jpg (165.38 KiB) Vaadatud 2870 korda
Selline vaatepilt avanes mul ühel sellesuvisel objektil.
Samas ma ei arva, et peaks halvustavalt niisuguseid tegijaid nimetama, sest kui inimesel pole teenistust, siis teeb mida iganes - kas-või ehitustööd.
Kui ehitusjuhtimisega tegelev isik ei suuda oma tööga hakkama saada, objektile leida ehitusmehi või ei suuda, ei viitsi juhendada, kontrollida, siis ikka pigem tegu juhtimis veaga, ehk "huiamine" hakkab ikka ülevalt peale.
see maksab
külaline

Lugemata postitus Postitas see maksab »

ilma edelnevate jamadeta töörahana kätte 11.00 Selline keskmine,millega saad kv.töö.Aga tuleb pilk pääle panna.Sellised pakkumiste kuulutused enamasti ei pea paika.
Vasta