Kas on tulemas mõni kogemusi vahetav ürituski

Kas kutseandjad tunnustavad kahhelahjul silikoonvuuke ?
Kuna mulle ebaselget on palju, siis on mida arutada

Lugemata postitus Postitas kaminahi »
Lugemata postitus Postitas teadja »
Lugemata postitus Postitas raga »
Lugemata postitus Postitas meelisvaiksaar »
Lugemata postitus Postitas pottkivi »
Tere.kaminahi kirjutas:Kes ja kus on Eestimaal ehitanud pottahju nii, nagu näeb ette maaletoodud EN-15544 ja kas tõesti?
Kas on tulemas mõni kogemusi vahetav ürituski
Kas kutseandjad tunnustavad kahhelahjul silikoonvuuke ?
Kuna mulle ebaselget on palju, siis on mida arutada
Lugemata postitus Postitas stupiduser »
Mul on vist ENis midaagi kahe silma vahele jäänud.kaminahi kirjutas: Kuna EN järgi pottvooder ei tohi kokku puutuda suitsugaasidega,
Kuids nüüd piisavalt viisakalt vastata? Tean, et sina oled haritum. Sobis?stupiduser kirjutas:Noh selle kohta paluksin kindlasti viidet ENi punktile
Lugemata postitus Postitas Leevi »
Ahju sisemuseks kasutatakse šamottkivi, tihedusega 1750 kuni 2200 kg/m³stupiduser kirjutas:Noh selle kohta paluksin kindlasti viidet ENi punktile
kaminahi kirjutas:Kuids nüüd piisavalt viisakalt vastata? Tean, et sina oled haritum. Sobis?stupiduser kirjutas:Noh selle kohta paluksin kindlasti viidet ENi punktile
Standard sinust ei sõltu. Ei saa seda sinu tarvis siin teisiti ju tsiteerida. Pealegi olen osalenud selle koostajate koolituselstupiduser kirjutas:kaminahi kirjutas:Kuids nüüd piisavalt viisakalt vastata? Tean, et sina oled haritum. Sobis?stupiduser kirjutas:Noh selle kohta paluksin kindlasti viidet ENi punktile
Viitad sellele, et üks mees nõutas massiivse HBO+ ainuvõimalikkuse propaganda peale Venemaalt shamoti maaletoojalt vastavusserdid välja, mis selle ainusobivuse kummutasid?
Ma ei ole küll kindel, et hetkel viitsiksin hakata mõtisklema "fireclay" tähenduse üle.
See-eest olen üsna kindel, et tulega mittekokkupuutuvates lõõristiku osades ükski terve mõistusega inimene shamotti ei kasuta ja üsna kindel on, et seda ei mõelnud nii ka standardi väljatöötajad.
Lugemata postitus Postitas külavanem »
Keeruline on ikka standardi väljatöötajate mõtteid lugeda. Ei julge enam midagi ehitada, mine tea mida need standardi loojad veel mõtlesid.stupiduser kirjutas:
See-eest olen üsna kindel, et tulega mittekokkupuutuvates lõõristiku osades ükski terve mõistusega inimene shamotti ei kasuta ja üsna kindel on, et seda ei mõelnud nii ka standardi väljatöötajad.
Ei mõista. Sa pole ju midagi tsiteerinudkaminahi kirjutas:Standard sinust ei sõltu. Ei saa seda sinu tarvis siin teisiti ju tsiteerida. Pealegi olen osalenud selle koostajate koolituselstupiduser kirjutas:kaminahi kirjutas:Kuids nüüd piisavalt viisakalt vastata? Tean, et sina oled haritum. Sobis?stupiduser kirjutas:Noh selle kohta paluksin kindlasti viidet ENi punktile
Viitad sellele, et üks mees nõutas massiivse HBO+ ainuvõimalikkuse propaganda peale Venemaalt shamoti maaletoojalt vastavusserdid välja, mis selle ainusobivuse kummutasid?
Ma ei ole küll kindel, et hetkel viitsiksin hakata mõtisklema "fireclay" tähenduse üle.
See-eest olen üsna kindel, et tulega mittekokkupuutuvates lõõristiku osades ükski terve mõistusega inimene shamotti ei kasuta ja üsna kindel on, et seda ei mõelnud nii ka standardi väljatöötajad..
Terve mõistusega on nii nagu kellelgi on...ja nii siis tegutsebki,
Lugemata postitus Postitas teadja »
Lugemata postitus Postitas 2korda2 »
Kas need on tsitaadid standardi tekstist? Ei mingit ümbersõnastust?Leevi kirjutas:http://kodusoe.ee/EN15544.pdf
Lause esimene pool räägib soovitusest, teine pool keelust. Ometi on lause pooled ühendatud sõnaga "samuti". Standardi tekst peaks olema üheselt arusaadav.Viide: Väga rasket šamotti ei ole soovitav kasutada kolde ehituseks ja samuti ei tohi kasutada erineva kvaliteediga šamotte koos!
Lugemata postitus Postitas Annes »
Lugemata postitus Postitas Leevi »
Väga madal viis pisarakiskujaks tuua eesti külad ja seal elabad memmed ning selle abil tsemendibuumile pinnast luua. tsemendi baasil seguga võib vabalt laduda nn lisavoodriga ahju välismüüritist, mille juures ei pea kivid isegi seotises olema, peaasi, et müüritis iseennast ära kannaks. Sealt sissepoole ei ole tsement küll teretulnud. Lisavoodrita ahjust hoiaks tsemendi kohe väga kaugel. Savivuuk ei pudise ühti, kui on õigesti tehtud segu ja ehirusviis õige. Kes soovib, võib ju vuugid kasvõi munavalge ja vee lahusega üle käia, et süda rahul oleks ja vuuk tolmuvaba püsiks.kaminahi kirjutas:Ikka saime targemaks. Nüüd oskame küsida sellele jutule järge. Millest tuleb ahjud ehitada Eesti külades?
Mine “Ahjud, kaminad, korstnad”
Arendas phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Estonian translation by phpBB Eesti [Exabot] © 2008*-2025