Laudisfassadi m2 hind??

Siia ei postita tööpakkumisi ega otsimisi!
Renzer
Uus kasutaja
Uus kasutaja
Postitusi: 9
Liitunud: 10 Juul 2012, 17:49
On tänanud: 3 korda

Laudisfassadi m2 hind??

Lugemata postitus Postitas Renzer »

Sooviksin teada saada välisfassadi (roov; vill; tuuletõkkeplaat; distantsl.; laudis) paigaldushinda, mis oleks keskmine hind ja mis seda võib(?) mõjutada..
vuuk
Ehitusveteran
Ehitusveteran
Postitusi: 1891
Liitunud: 15 Jaan 2008, 09:34
On tänanud: 53 korda
On tänatud: 97 korda

Re: Laudisfassadi m2 hind??

Lugemata postitus Postitas vuuk »

Tere!

Ehitaja poolt vaadatuna on loogiline, et töö hinda mõjutavad järgmised tegurid: maht, keerukus, algkvaliteet, lõppkvaliteet, asukoht, kitsendavad tingimused, aga muidugi ka olukord ehitusturul.
Maht
Mahu all võib vaadata kogumahtu ja seinapindade suurusi eraldi. Reeglina suuremad mahud võimaldavad suuremat tööviljakust ja madalamaid hindu.
Keerukus
Töö keerukus sõltub seinte kujust. Lihtsad on näiteks ristkülikukujulised ilma avadeta seinapinnad.
Algkvaliteet ja lõppkvaliteet.
Algkvaliteet on see algtulemus, mille külge on vaja hakata soovitavat lõpptulemust külge ehitama. Kvaliteetne algtulemus võimaldab lihtsamini ja kiiremini kvaliteetset lõpptulemust. Nii algtulemus, kui lõpptulemus võivad vägagi erineda. Kõrgema kvaliteediga lõpptulemus peaks olema ka kõrgema hinnaga, kuna selle saavutamiseks vajatakse rohkem aega ja suuremaid oskusi. Samas paremakvaliteediline lõpptulemus suurendab kinnisvara väärtust. Vilets ehituskvalitteet on aga enamasti ressursside tuuldeloopimine.
Asukoht
Asukoht mõjutab olulisel määral seetõttu, et autokütus ja muud sõiduuolusid otseselt või kaudselt mõjutavad tegurid on väga kõrge hinnaga.
Kitsendavad tingimused.
Põõsad, puud, lillepeenrad, ligipääs, hoone kõrgus, ilmaolud jne. - need kõik mõjutavad tööde teostamise kiirust ja samas võivad põhjustada lisatöid.
Kitsendavateks tingimusteks võib lugeda ka olukorda, kus ehitamist pole võimalik läbi viia õiges tööjärjekorras. See mõjutab töö tempot tunduvalt ja enamasti avaldab negatiivselt mõju ka töökvaliteedile.

Vuuk Ehitus OÜ hinnatasemest saab huvi korral aimu hinnakirjast: http://www.vuuk.ee/sooojustusfassaadhinnad.html
t800
Ehitusspets
Ehitusspets
Postitusi: 304
Liitunud: 28 Nov 2009, 08:32
On tänanud: 9 korda
On tänatud: 10 korda

Re: Laudisfassadi m2 hind??

Lugemata postitus Postitas t800 »

Väga kenasti lahti seletatud :)
Vasta