Firma vajab müüritöölisi
Siia foorumisse postitage ainult tööpakkumised!
Foorumi reeglid
NB! Tööpakkumise korral lisage ka asukoht! Kui teema algataja ei soovi enam tööpakkumisi, siis oleks soovitav seda ka oma teemas teada anda, et Administraator saaks teema lukku panna. Kui soovite aga hoida oma tööpakkumise teemat kõikide postituste eesotsas Kleepsuna, siis on see võimalik tasulise teenusena. Huvi korral saata privaatsõnum kasutajale Kristel
NB! Tööpakkumise korral lisage ka asukoht! Kui teema algataja ei soovi enam tööpakkumisi, siis oleks soovitav seda ka oma teemas teada anda, et Administraator saaks teema lukku panna. Kui soovite aga hoida oma tööpakkumise teemat kõikide postituste eesotsas Kleepsuna, siis on see võimalik tasulise teenusena. Huvi korral saata privaatsõnum kasutajale Kristel
-
- külaline
- masterok
- Korralik postitaja
- On tänatud: 3 korda
- Kontakt:
Re: Firma vajab müüritöölisi
Lugemata postitus Postitas masterok »
tere.
kirjutage palun kus maja asub? vähemalt missuguses maakonnas?
kirjutage palun kus maja asub? vähemalt missuguses maakonnas?
Masterok OÜ
Oleg K.
+372 53962838
info@masterok.eu
http://www.masterok.eu
1. Fassaadide ja arhitektuurimälestiste restaureerimine
2. Fassaadide ja katuste kapitaalne ning kosmeetiline remont
3. Eramajade välisviimistlus
4. Krohvimine, maalritööd
Oleg K.
+372 53962838
info@masterok.eu
Lugemata postitus Postitas carel »
millist hinda üldse pakute kivi pealt?
Kelle poolt tööriistad?
Tööriided?
Tööauto?
Kütus?
Kelle poolt tööriistad?
Tööriided?
Tööauto?
Kütus?
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas ashole »
Hey kallis sõber Masterok. Mul on sulle üks küsimus, kas sa kunagi tööd ka teed ? Muud ma ei näe kui pärid igalt töö tellijalt infot, selle asemel et ise helistada ja täpsustada ? Keskmine ehitusmees saab objekti kätte ja pühendub antud tööle kuni selle hetkeni millal töö hakkab otsa saama, ja tavaliselt hea töö mees ei muretse kunagi järgmise töö pärast kui ta teeb oma töö koralikkult. Mismoodi sa tegutsed kui veedad enamus oma ajast siin foorumis ?
-
- autodidakt
- On tänanud: 383 korda
- On tänatud: 428 korda
Lugemata postitus Postitas Urmas »
Äkki on ta ülemus või täiskohaga manager?ashole kirjutas:... Mismoodi sa tegutsed kui veedad enamus oma ajast siin foorumis ?

NB! Ei võta materiaalset vastutust oma kommentaarides soovitatu kasutamise eest! 

- masterok
- Korralik postitaja
- On tänatud: 3 korda
- Kontakt:
Lugemata postitus Postitas masterok »
mina vastan teie küsimusele. jah mina kogu aeg (kuna mull on aega). mina teen tööd ise korrektselt ja kvaliteetne. kui keegi mõtleb nii et kui teed töö ja midagi rohkem ei saa teha see on iga ühe mõtte, lihtsalt ma ei ole üksi ja mulle on vaja orgunnima veel mitme inimesele tööt. mulle töö pakkutakse palju ni palju et on vaja seda töö edasi andma. lihtsalt ise ei õua teha. kui keegi mõtleb et saab ise hakkama ja teha töö nii palju et talle jatkub ok, teie valik, mina teen nii et mull ei ole vaba aja.
kliendiga on vaja suhtlema kui sa ei olka suhtlema siis sina ei saa midagi (objekti) kokkulepele.
mull on sellised mõtted on vaja minna edasi AGA EI ISTU ÜHEL KOHAL ON VAJA ARENDAMA.
KUI KELELE MIDAGI EI MEELDI SIIS ISTUGE OMA KOHAL RAHULIKULT JA OOTAKE KUNA TEILE MIDAGI VÕIB OLLA PAKKUTAKSE.
kliendiga on vaja suhtlema kui sa ei olka suhtlema siis sina ei saa midagi (objekti) kokkulepele.
mull on sellised mõtted on vaja minna edasi AGA EI ISTU ÜHEL KOHAL ON VAJA ARENDAMA.
KUI KELELE MIDAGI EI MEELDI SIIS ISTUGE OMA KOHAL RAHULIKULT JA OOTAKE KUNA TEILE MIDAGI VÕIB OLLA PAKKUTAKSE.
Masterok OÜ
Oleg K.
+372 53962838
info@masterok.eu
Oleg K.
+372 53962838
info@masterok.eu
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas kelluke »
masterok kirjutas:mina vastan teie küsimusele. jah mina kogu aeg (kuna mull on aega).
Saa nüüd aru?masterok kirjutas: mina teen nii et mull ei ole vaba aja.
Peab kohe nii temperamentselt klõbistama?masterok kirjutas: AGA EI ISTU ÜHEL KOHAL ON VAJA ARENDAMA.
Arusaadavalt on kogu tekst segi nagu litsi lapse häll.
-
- autodidakt
- On tänanud: 383 korda
- On tänatud: 428 korda
Lugemata postitus Postitas Urmas »
Mängiks ka siis korrektorit (muidugi niipalju kui haridus lubab või õpetaja on suutnud pähe taguda ja hallollusest meelde tuleb).kelluke kirjutas:...Arusaadavalt on kogu tekst segi nagu litsi lapse häll.

Masterokist saan ma veel aru, sest tundub, et eesti keel ei ole tema jaoks emakeel, aga ta vähemalt püüab ja seda tuleb tunnustada, kuid küsiks sinu käest kah ühe küsimuse ehk kuidas tuleks tõlgendada konkreetselt seda sinu poolt kirjutatud ja tsiteeringus rõhutatud (minu poolt) sõnaühendit "litsi lapse" . Kas see on nüüd last iseloomustav või lapse päritolu iseloomustav sõnaühend?

NB! Ei võta materiaalset vastutust oma kommentaarides soovitatu kasutamise eest! 

Hüppa
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed
- ↳ Energiamärgis ja energiaaudit
- ↳ Fassaadide arutelu