Küsimused fototapeedi kohta

siseviimistlustöödega seonduv arutelu. Siia ei postita tööotsimisi ja -pakkumisi!
Tainapea
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Küsimused fototapeedi kohta

Lugemata postitus Postitas Tainapea »

Tervist!

Olen siis uurinud palju tapeete ja silma jäi see fototapeedi variant, pm üks nurk vaid vaja sisustada ja siit ka kohe küsimus, et kas fototapeeti võib nurka panna ja kas see rikub ka selle efekti ära kui see seal on? palun kiiret vastust ja tänud ette ära
Külaline
külaline

Re: Küsimused fototapeedi kohta

Lugemata postitus Postitas Külaline »

Keeruline vastata kas rikub või ei, oleneb mis pilt on ja kust sa seda vaatad. Igal juhul ühe peo rikkus ära minu vimka, oli seinatäis metsa motiivi ja palusin otsida sealt kaks väikest lindu. Sellega oli pidu läbi, kõik hakkasid linde otsima. Hommikul küsis keegi no kus need linnud siis on...
peeter13
külaline

Lugemata postitus Postitas peeter13 »

oleneb pildist, tuttaval selline mere taustaga ja kivine rand, päris seff ja sobib hästi diivani taha
Urmas
autodidakt
On tänanud: 381 korda
On tänatud: 428 korda

Lugemata postitus Postitas Urmas »

Tainapea kirjutas:Tervist!

Olen siis uurinud palju tapeete ja silma jäi see fototapeedi variant, pm üks nurk vaid vaja sisustada ja siit ka kohe küsimus, et kas fototapeeti võib nurka panna ja kas see rikub ka selle efekti ära kui see seal on? palun kiiret vastust ja tänud ette ära
Kui on mingi vertikaalse paigutusega motiiv (mets vms.), siis ei tohiks vist eriti hullu midagi olla. Täisnurka annab leevandada, kui teed selle ühe sisenurga ümaraks, nii umbes kuni 5cm raadiusega.
NB! Ei võta materiaalset vastutust oma kommentaarides soovitatu kasutamise eest! ;)
Vasta