kuivkäimla
kuivkäimla
Lugemata postitus Postitas kärss »
Mure järgmine. Kas toodetakse kusagil kuivkäimla potte mis näeksid välja vähe paremad kui on need vanad vene aegsed potid ja ka tänapäeval kasutuses olevad plastikust potid. Ühesõnaga kas toodetakse kuivkäimlapotte sarnase välimusega WC pottidega ?
-
- külaline
Re: kuivkäimla
Lugemata postitus Postitas Julla »
Reeglina nõuavad need aga suhteliselt suurt ja korralikku kogumisanumat põranda all. Aga muide - plastikust potid on ka erineva välimusega. Näiteks Bauhausis olen näinud täitsa korraliku välimusega isendeid. Ja kui raha kõvasti, võid panustada näiteks sellesse

-
- külaline
Lugemata postitus Postitas mina siin »
Kohati ei mõista kodaniku muret , kui ei meeldi kuivkäimla poti kuju ja ollakse nõus panustama 30 kilo mingi isendi peale , siis vabandage selle raha eest saaks ju organiseerida ka korraliku veega käimla ja saab inimene endale ka ihaldatud kujuga kloseti poti
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas piss »

Lugemata postitus Postitas heldur »
Aga kes sul käsib põhjaveega loputada? Kogu vihmavett selleks katuselt. Nii öko kui üldse veel olla saab.kärss kirjutas:Vat asi selles et ma põhimõtteliselt ei loputa põhjaveega oma fekaale alla. Minu arust on see raiskamine. Aga eks igaüks ise teab.
Lugemata postitus Postitas skip128 »
Huvitav lähenemine... Hambapesu-, ihupesu- ja nõudepesuvett ka ei loputa põhjaveega alla? Või mis kurat?kärss kirjutas:Vat asi selles et ma põhimõtteliselt ei loputa põhjaveega oma fekaale alla. Minu arust on see raiskamine. Aga eks igaüks ise teab.
-
- Ehituspenskar
- On tänanud: 3 korda
- On tänatud: 316 korda
Lugemata postitus Postitas Kalvis »
-
- Ehitusspets
- On tänanud: 30 korda
- On tänatud: 44 korda
Lugemata postitus Postitas fanatic »
Talvel ju vett ei kogu, kas süsteem on ühendatud ka veevärgiga? Palju eramaja kogumis ja kasutamis süsteem maksab?Kalvis kirjutas:Vihjeks, vihmavee kogumissüsteemiga on nüüd juba põgusad kokkupuuted olemas, neid müüakse eestis tööstuslikult ja kõik toimib. Ehitaja väidetel on saksamaal üle 10 aastane kogemus olemas. Minu objektil esimene äsja valmis, tänaseks on hoiatussildid üles kleebitud - "mitte juua". Kui keegi näeb tanklas samuti neid silte siis ei tasu oma eluga riskima hakata, sest seal on järelikult sama süsteem. Selle peal töötab nii pesemine kui tualett. Sama firma paigutas samuti reovee käitlemise, kuid see on klassika. Ehitaja väitis, et süsteem tuleb odavam kui kaevu puurimine, eks asi sõltub ka piirkonniti. Kuna esimene sai töösse siis nüüd kõik uued vaid vihmavee peale tulevadki.
-
- Ehituspenskar
- On tänanud: 3 korda
- On tänatud: 316 korda
Lugemata postitus Postitas Kalvis »
Veidi aitab talvel räästaküte kaasa.
Süsteem ei ole ühendatud veevärgiga, tegu on autonoomse süsteemiga. Palju maksab, täna ei tea, kuid ehitaja pakkus selle välja, et tuleb odavam. Võit jäi antud juhul neile. Kui vaja, järgmine kord küsin. Kindlasti maksis süsteem rohkem kui kiloeuri, arvan et kaks-kolm. Keegi ei müü nii odavalt neid plastikpaake.
Kuna antud objektil on harv tarbimine (max kord kuus peldikut) siis pandi 3 m3. kogumispaak ja kõige väiksem biopuhasti (see oleks nagunii tulnud panna). Asi oli lihtne, vihmavesi mis vihmavee toruga muidu maapinnale jooksis, jooksis nüüd läbi filtri paaki ja enne tarvitamist läbis veel mingid lihtsad filtrid. Aeg ajalt pidi süsteemis tarbepump ka ringiratast vett segama, et see liiga elama ei hakkaks (nagu basseinis). Veepaagil on lihtsalt ülejooks kui paak täis saab. Just selle elu pärast paagis pandi silt, mitte joogikõlbulik.
Mine “Saunad, dussiruumid, vannitoad, sanitaartehnika”
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed
- ↳ Energiamärgis ja energiaaudit
- ↳ Fassaadide arutelu