paariline

Siia foorumisse postitage ainult tööpakkumised!
Foorumi reeglid
NB! Tööpakkumise korral lisage ka asukoht! Kui teema algataja ei soovi enam tööpakkumisi, siis oleks soovitav seda ka oma teemas teada anda, et Administraator saaks teema lukku panna. Kui soovite aga hoida oma tööpakkumise teemat kõikide postituste eesotsas Kleepsuna, siis on see võimalik tasulise teenusena. Huvi korral saata privaatsõnum kasutajale Kristel
erno
külaline

paariline

Lugemata postitus Postitas erno »

tere, otsin paarimeest kipsitöödele, töödega saab alustada kohe.
peaks olema 24-30 aastane.
töö ise tallinnas. kui keegi rapla ja tallinna vahelt andke ka teada:)
kirjad siis postkasti.
ik@hot.ee
Külaline
külaline

Re: paariline

Lugemata postitus Postitas Külaline »

Kas otsid endale "pruuti" või töömeest paariliseks? :) Kas tead, et kui tööpakkumisele vastab mõni vanem kui sinu nõutud ja sa vastad, et ei sobi vanuse tõttu, siis võiks sinult välja nõuda kopsaka hüvitise moraalse/hingelise/eiteamisveel trauma tekitamise eest kohtu kaudu, kasvõi Euroopa Inimõigusteni välja ja paari aasta pärast nautida seda hüvitist. :) Kerge raha teenijatest otsijaid on küllaga ja ameerikamaa kombed pole õnneks veel siiamaale jõudnud, aga ega kaugel seegi aeg ei ole.
Urmasr
erno
külaline

Lugemata postitus Postitas erno »

jah kui ma ise 27 aastane olen siis ma ei taha 50 aastasega koos tööd teha. töötempo on juba nii palju erinev ja ei ole midagi rääkida ka.
et sellised inimesed on juba suht endasse tõmbunud jne jne.
siin pole kellegile midagi etteheita.
ja samas ei soovi ka 16 aastasega koos tööd teha. ei ole ju raske arusaada:)
Külaline
külaline

Lugemata postitus Postitas Külaline »

5-e kümbised on vanakool, jääd mehele jalgu või? 16- on põhjendatud.
Urmas
autodidakt
On tänanud: 381 korda
On tänatud: 428 korda

Lugemata postitus Postitas Urmas »

erno kirjutas:jah kui ma ise 27 aastane olen siis ma ei taha 50 aastasega koos tööd teha. töötempo on juba nii palju erinev ja ei ole midagi rääkida ka....
...aga see eest on neilt jälle õppida oi kui palju! :)
NB! Ei võta materiaalset vastutust oma kommentaarides soovitatu kasutamise eest! ;)
tempo-tempo
külaline

Lugemata postitus Postitas tempo-tempo »

erno kirjutas:jah kui ma ise 27 aastane olen siis ma ei taha 50 aastasega koos tööd teha. töötempo on juba nii palju erinev ja ei ole midagi rääkida ka.
et sellised inimesed on juba suht endasse tõmbunud jne jne.
siin pole kellegile midagi etteheita.
ja samas ei soovi ka 16 aastasega koos tööd teha. ei ole ju raske arusaada:)

Kiiruga tapetakse kirpu. Tasa sõuad, kaugele jõuad.
Võib olla on sellel 50-sel iga liigutus nii ära mõõdetud, et annab sulle silmad ette.

"Töötempo" kohta käib üks anekdoot, aga ma siin sellest ei räägi... :D
Vasta