PT: vundamendiehitus eramule

Siia foorumisse postitage ainult tööpakkumised!
Foorumi reeglid
NB! Tööpakkumise korral lisage ka asukoht! Kui teema algataja ei soovi enam tööpakkumisi, siis oleks soovitav seda ka oma teemas teada anda, et Administraator saaks teema lukku panna. Kui soovite aga hoida oma tööpakkumise teemat kõikide postituste eesotsas Kleepsuna, siis on see võimalik tasulise teenusena. Huvi korral saata privaatsõnum kasutajale Kristel
Kasutaja avatar
High-Q
Korralik postitaja
Korralik postitaja
Postitusi: 150
Liitunud: 12 Sept 2006, 13:29
Asukoht: Tallinn

PT: vundamendiehitus eramule

Lugemata postitus Postitas High-Q »

ehitan endale eramut ja otsin töömeistreid eraisikutena või firmat madalvundamendi ehitusele.
tööjoonised: http://web.zone.ee/highq/pildid/vundament/

lühikirjeldus: välismüüri taldmiku kraavi kaevesügavus 700-750mm, ülejäänud pinnaseala kaevesügavus 300-350mm. betoonist taldmik 550x300mm, armatuur 3 x 12mm. fibo3-250 (või fibo analoog) plokkidest lintvundament. armatuur vastavalt vajadusele 8mm varrastega. välismüüri kõrgus 5 kivi, sisemüüri kõrgus 3 kivi, põrandalaagid 50x200mm toetuvad otse fibo 4-ndale (või sisemüüril vastavalt 2-le) reale. põrand alt tühi ja tuulduv (vundamendis tuulutusavad), tühimik ca 35cm põrandalaakidest tagasitäiteni. sisemüüri täiteks ehitusliiv või võimalusel väljakaevatud pinnas. vundamendi vertikaalseks soojustuseks (pigem tuuletõkkeks) 50mm eps 120perimeeter. sokkel krohv (EPS-ile ) + hall soklivärv. horisontaalseks soojustuseks 1m (nurkades 1,5m) laiuselt 50mm EPS120P. kalle 5cm/1m peale. panduseks betoonist tänavakivid (1m ümber maja), alt kihtidena lugedes: täiteliiv, EPS120F, jäme liiv või kruus või killustikusõelmed, tänavakivi

pinnaseks on hea kandevõimega kõva kruus, mullakihti u 20-25cm, sellele kõvale kruusale killupatja taldmikule lisaks pole vaja, kuna tõenäoliselt kandevõime pigem halveneb.

materjalid ja lisad: KOKKULEPPEL. mida rohkem ajate teie, seda lihtsam minul on (lisaväärtus vaba ajana). kuna pank tahab laenu tõttu arveid näha, siis eraisikutest ehitajate puhul pean ikkagi ise materjalid välja ajama (kasvõi suuremad projekttellimised). firma puhul võib materjalid läbi firma osta (eriti juhul kui firma soovib käivet või mingid käibemaksu teema).

osade materjalide suhtes olen juba pakkumisi ise küsinud (fibo analoog kivid, tänavakivid).

töö asukoht: raasiku vald, harjumaa

alustamise orienteeruv aeg: 1. mai

tahtsin algselt panna hankekeskkondadesse aga seal tuleb üldsummale juurde teenusprotsent ja olgugi, et maksab selle algselt pakkujafirma, siis ikkagi tuleb see kogupakkumise ehk siis minu rahakoti arvelt. suurelt töölt on see siiski min paarsada eurot.

mul on enda umbkaudsed kalkulatsioonid (kui teeks ja ajaks materjalid ise + paar töömeest abiks, sest ise olen tööga hõivatud) olemas ja n.ö kuulan maad, kas äkki üldse lihtsam kogu kompott väljast tellida.

NB! hea töö ning sobivate oskuste puhul võimalus jätkata töid teiste etappidega (aeroc seinamüürid, puidust karkassid-põrandad-laed, katus jms).

lisainfo az@smail.ee või 52 91 709

firmadelt ootaks pigem pakkumist täiskomplektile (n.ö "võtmed" kätte), eraisikutel ainult tööraha (soovitavalt paarimehega). võib nii privaatsõnumiga kui e-mailiga.

järgmise nädala reedeks võiks kõik selge olla.
Kasutaja avatar
High-Q
Korralik postitaja
Korralik postitaja
Postitusi: 150
Liitunud: 12 Sept 2006, 13:29
Asukoht: Tallinn

Re: PT: vundamendiehitus eramule

Lugemata postitus Postitas High-Q »

ehitajad leitud. võib lukku panna.
Suletud