rasva eemaldamine köögi vent torustikust

Õhu vahetamine, õhu kuivatamine, õhu niisutamine, õhu jahutamine
madisson
külaline

rasva eemaldamine köögi vent torustikust

Lugemata postitus Postitas madisson »

tegemist mul sellise seadmega: http://www.elmaks.ee/index.php?id=toote ... ct_id=2844
köögikubu tagasilöögiklapp rasva täis
mul mure, kuidas oleks võimalik puhastada köögi äratõmbeventilatsiooni torustikku rasvast. Mul on tegemist lakke paigaldtava
ümara köögikubuga, mis on pliidi kohal.
Probleemiks on ilmselt rasva ladestumine automaatselt avaneva ja sulguva klapi vahele ja seetõttu kui ventilatori tööle panen, läheb enne ca 5 sekundit kui ventilaatori võimsus avab õhu äravoolu klapi. Tundub, et asi muutub ajaga ainult hullemaks.
Kas ainult ventilaatori mehaaniline eemaldamine ja mehaaniline puhastamine aitavad, või on välja mõeldud ka mingit lihtsamat lahendust :scratch: ?
Veiko
külaline

Re: rasva eemaldamine köögi vent torustikust

Lugemata postitus Postitas Veiko »

Ma usun, et küsi otse firmade käest, kes sellega tegelevad.
Näiteks Darmek Grupp, Astrid OÜ, Nisureem OÜ, Jersteel või keegi veel. Nemad tegelevad sellega.

Nad on seda tööd teinud aastaid, kindlasti oskavad aidata ja nõu anda ning vahendeid soovitada.

Edu
jan
-
On tänanud: 24 korda
On tänatud: 15 korda

Lugemata postitus Postitas jan »

kusagilt on vaja siiski klapile ligi pääseda ning peaks piisama välise katte eemaldamisest. nii palju kui ma selle konkreetse mudeliga kursis olen, tehakse seal ühendus painduva toruga, mille saab katte eemaldamise järel lahti võtta. tervet puhastit maha keerata pole vaja.

räägi, kuidas sa muidu selle konkreetse seadmega rahul oled? kaua kasutanud oled ning kuidas on lood määrdumise, töökindluse ja müraga? on ajaga valjemaks läinud või vibreerima hakanud?
madisson
külaline

Lugemata postitus Postitas madisson »

seade on töös juba 2006 aastast. probleeme pole olnud. Müra teeb omajagu, tavaliselt kasutatav ainult esimene ja viimane kiirus, kuna kipub resonantsi minema teistel kiirustel ja müra suureneb.
Rostfrei
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 15 korda
On tänatud: 40 korda

Lugemata postitus Postitas Rostfrei »

Vihjeks, et kui keegi tahab pesta kubu ees olevaid metall filtreid, siis väga edukaölt töötab tavaline auto eelleotus vahend.
Fairy jms tava keemia ei tööta, eelleotus aga teeb esimese korraga oma töö ära.
Külaline
külaline

Lugemata postitus Postitas Külaline »

Rostfrei kirjutas:Vihjeks, et kui keegi tahab pesta kubu ees olevaid metall filtreid, siis väga edukaölt töötab tavaline auto eelleotus vahend.
Vihje omal kohal, aga selliste õpetuste peale tuleb millegipärast viimane vene aeg meelde, kus midagi eriti saada ei olnud ja pidi ise paljusid asju nuputama/asendama :) .
Urmasr
Rostfrei
Ehituspenskar
Ehituspenskar

Külaline kirjutas:
Rostfrei kirjutas:Vihjeks, et kui keegi tahab pesta kubu ees olevaid metall filtreid, siis väga edukaölt töötab tavaline auto eelleotus vahend.
Vihje omal kohal, aga selliste õpetuste peale tuleb millegipärast viimane vene aeg meelde, kus midagi eriti saada ei olnud ja pidi ise paljusid asju nuputama/asendama :) .
Urmasr
Ei ole ma näinud kodukeemiat, mis selle soojendatud ja siis õhuvooluga kuivatatud rasva lahustada suudaks :mrgreen:
peebuste
Regulaarpostitaja
Regulaarpostitaja
On tänanud: 1 korda

Lugemata postitus Postitas peebuste »

Mina pesen neid metallreste nõudepesumasinas - saavd puhtaks küll.
Rostfrei
Ehituspenskar
Ehituspenskar

peebuste kirjutas:Mina pesen neid metallreste nõudepesumasinas - saavd puhtaks küll.
Hmm, proovin ära, leotusvahend otsas, aga filtrid parajalt mustad.
Vasta