Põrandaküttega / Sooja veega probleem [LUKKU]

küttesüsteemid, millega ja kuidas kütta
STR
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Põrandaküttega / Sooja veega probleem [LUKKU]

Lugemata postitus Postitas STR »

LUKKU
Viimati muutis STR, 26 Jaan 2011, 10:13, muudetud 1 kord kokku.
Lammas
külaline

Re: Põrandaküttega / Sooja veega probleem

Lugemata postitus Postitas Lammas »

Ära seal ise hakka midagi keerama. Helista parem mõnesse vastavasse hooldusfirmasse ja kurda neile. Sellise punase nupukese ja mingi vedeliku jutt näitab, et sa ei tea asjast ikka midagi. Seda enam, et Thermia Diplomat ei olegi katel.
See ei mahu mulle ikkagi pähe, et inimesed hakakvad/püüavad taolisi probleeme ise lahendada, teadmata asja olemust. Inimesed, kasutage spetsialistide abi, kutsudes nad ise kohale!!! Võta näiteks ühendus paigaldajafirmaga.
P.S. torude klopsimise teema all sai ju probleemi arutatud, variantegi pakuti mitmeid välja. Ega sa ometi looda, et asjad iseenesest korda saavad :grin:
kogemused
külaline

Lugemata postitus Postitas kogemused »

Lammas kirjutas:Ära seal ise hakka midagi keerama. Helista parem mõnesse vastavasse hooldusfirmasse ja kurda neile. Sellise punase nupukese ja mingi vedeliku jutt näitab, et sa ei tea asjast ikka midagi. Seda enam, et Thermia Diplomat ei olegi katel.
See ei mahu mulle ikkagi pähe, et inimesed hakakvad/püüavad taolisi probleeme ise lahendada, teadmata asja olemust. Inimesed, kasutage spetsialistide abi, kutsudes nad ise kohale!!! Võta näiteks ühendus paigaldajafirmaga.
P.S. torude klopsimise teema all sai ju probleemi arutatud, variantegi pakuti mitmeid välja. Ega sa ometi looda, et asjad iseenesest korda saavad :grin:
Vaata "Lammas" firmad paljuski ise tingivad sellise olukorra,et neid hakatakse vältima.Käib mehhaanik üks kord,tuleb arve,maksad ära,probleem kordub,teist korda ,kordub kolmandat korda ,aga arved saad iga korra eest. Üritad väita,et see ju teie praak ,leitakse alati mingi põhjus või mõni uus lisapõhjus ja lolliks jääd ikka ise ja maksa aga arveid.Omal näiteks konkreetne kogemus ühe (ka hiljaaegu siin foorumis läbi käinud) gaasikatla hooldusfirmaga,kes soovis samuti ei tea,mida kõike vahetama hakata (minu kulul loomulikult) ,väites,et siis saab kõik korda.Saingi korda,ainult et ilma selle firmata ja tema poolt välja pakutud küllalt kalliste detailide vahetamiseta ,kuna natuke asjast jagan,leidsin ise vea põhjuse ja likvideerisin selle.Jäi alles raha,kaotasin küll mingi ühiku aega(mehhaaniku käimisega oleks võinud pikapeale see ajakaotus veel suuremgi olla),samas avardas veidike jällegi vastutasuks silmaringi.
Pole ju nagu erilist motet kasutad firma teenuseid variandis,kus rahast oled küll lahti saanud,aga probleemid on endiselt alles ja on endiselt ainult sinu enda mure-või saan ma millestki äkki valesti aru?
STR
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Lammas, olen ma öelnud, et ma jagan midagi? On olemas ka easyfixe ja pole see Thermia Diplomat ka mingi nii raketiteadus ma arvan, et tavainimene ei saaks aru kui talle seletatakse mida tuleb teha või mida kontrollida. Seda , et asjad ise lahenevad, ei ole ma samuti kuskil väitnud. Veel enam, et miks muidu ma siis spetsiaalselt sellepärast tegin kasutaja, et küsida. Ühesõnaga probleemi allikas on leitud ja sellega tegeleb inimene kes asjast ka midagi jagab. Muidugi aitäh Lammas, et midagi kasulikku ütlesid... peale selle ,et kutsu inimene kes tuleb ütleb, et ta ei tea ja võtab raha. Seda on ennegi selle katlaga olnud, olenemata kust firmast või kes kohale tuleb. Maksad, aga tööle ei saada. Mis point on siis uuesti mingi firma teenust proovida juba mitmendat korda. Kui keegi ongi midagi kasulikku teinud siis tavaliselt kestab see päev või kaks kuni jälle probleem. Hetkel, aga suhteliselt kindlalt, nagu ütlesin, on mureallikas leitud.
Külaline
külaline

Lugemata postitus Postitas Külaline »

STR kirjutas:Lammas, olen ma öelnud, et ma jagan midagi? On olemas ka easyfixe ja pole see Thermia Diplomat ka mingi nii raketiteadus ma arvan, et tavainimene ei saaks aru kui talle seletatakse mida tuleb teha või mida kontrollida. Seda , et asjad ise lahenevad, ei ole ma samuti kuskil väitnud. Veel enam, et miks muidu ma siis spetsiaalselt sellepärast tegin kasutaja, et küsida. Ühesõnaga probleemi allikas on leitud ja sellega tegeleb inimene kes asjast ka midagi jagab. Muidugi aitäh Lammas, et midagi kasulikku ütlesid... peale selle ,et kutsu inimene kes tuleb ütleb, et ta ei tea ja võtab raha. Seda on ennegi selle katlaga olnud, olenemata kust firmast või kes kohale tuleb. Maksad, aga tööle ei saada. Mis point on siis uuesti mingi firma teenust proovida juba mitmendat korda. Kui keegi ongi midagi kasulikku teinud siis tavaliselt kestab see päev või kaks kuni jälle probleem. Hetkel, aga suhteliselt kindlalt, nagu ütlesin, on mureallikas leitud.
Esiteks, tegu pole ikka veel katlaga vaid soojuspumbaga (maasoojuspump).
Ja tavainimese jaoks soojuspump on raketiteadus, ei tule seal ise midagi parandada.
Ei maksta teenuste eest, mis saamata jäävad. Kui tuleb kohale ja korda ei tee, mille eest sa siis maksad ? Maksad ikka kui probleem lahenenud, ja kui probleem kordub siis ju raha uuesti parandamise eest ei maksa.

Ja mis krdi vedelikku sa juurde valasid seal ?
kogemused
külaline

Lugemata postitus Postitas kogemused »

Maksad ikka kui probleem lahenenud, ja kui probleem kordub siis ju raha uuesti parandamise eest ei maksa.

Ole palun hea ja kirjuta siia nende firmade nimed,kes sellest Sinu poolt välja öeldust kinni peavad.Reeglina leitakse alati mingi uus lisapõhjus (eriti veel taolise ,tavainimesele "raketiteadusena" käiva tehnika puhul),mis välistab eelmise korra rikke põhjuse ja" loll klient" peab järjekordselt oma kukrut kergendama.Firmad oma ebaausate võtete,aga võibolla ka paljudel juhtudel ülejõukäivate probleemidega ise tõrjuvad kliendid endist eemale
arttiast
Regulaarpostitaja
Regulaarpostitaja

Lugemata postitus Postitas arttiast »

Maaküte OÜ

1 viga on mul esinenud ja arvet ei esitatud.
Lammas
külaline

Lugemata postitus Postitas Lammas »

Arvan siiski, et soojuspumpadega tegelegu spetsialistid. Kas sa ise hakkad näiteks oma auto elektroonikavärki paranama??? Ei hakka ju, kui sellest aimugi pole. Miks siis foorumitest ei uurita ja usutakse sinisilmselt, mida remonditöökoda ütleb?
Loomulikult olen sellega nõus, et igasugused spetsialistid on tarbijad hellaks teinud, kuid nagu siin eelpoolgi on öeldud - enne ei maksa, kui asi korras. Tuldi probleemi lahendama, probleem on alles, milleks siis veel midagi maksta??? Samuti ei suuda keegi teema algataja ülimalt segase esimese postituse kohta midagi tarka öelda. Võibolla keegi üldse sai aru, milles probleem on, mina paraku aru ei saanud. Ma ei ole ka soojuspumpadega kokku puutunud, seepärast ei hakka ka ennustama, mis vedelikuga on tegemist.
Ja seda enam, peaks teema algataja olema ettevaatlik, kui ise ei tea asjast mitte midagi. Oma häälekatele torude pole sa nagu näha ka rohtu leidnud. Siin foorumis on ka tegelasi, kes pakuvad igasuguseid teenuseid. Uuri veidi nende tausta, lepi aeg kokku ning las käiakse ja vaadatakse objekt üle.
Juustelõikus ei ole ka ju raketiteadus, aga miskipärast me seda koduste vahenditega naljalt tegema ei hakka. :grin:
skip128
Korralik postitaja
Korralik postitaja
On tänatud: 6 korda

Lugemata postitus Postitas skip128 »

Ma arvatavasti midagi originaalset praegu ei ütle, aga Movek on Thermia maaletooja ja arvatavasti jagab ka nende agregaatide hingeelu kõikse paremini. Igal juhul soovitan kutsuda selle ala spetsialist, mitte mingi tuttava tuttav, kes on sellega natuke tegelenud. Ammugi mitte ei maksa endal selliseid asju torkida kui süsteemi ei tunne.
Kontakteeru Movekiga, seleta probleem ära. Nad ehk oskavad öelda, milles asi ja kas ja kuidas annaks midagi ette võtta.
STR
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Pange lukku ära ja asi korras. Ei hakka siin midagi nimetama ega rääkima. Vedelik ehk külmaine (nii nagu ta kasutusjuhendis vähemalt kirjas on). Asi töötab ja kõik korras.
Suletud