köögikubu

Õhu vahetamine, õhu kuivatamine, õhu niisutamine, õhu jahutamine
Kasutaja avatar
randolfe
Korralik postitaja
Korralik postitaja
On tänanud: 1 korda
On tänatud: 1 korda

köögikubu

Lugemata postitus Postitas randolfe »

tere.
mul mootorita köögikubu.panin mingi ventika sinna vahele,aga tõmme nagu kehva,kas on selleks mingi spets ventikas olemas vöi mis.minu oma nagu puhub rohkem kui tömbab,tea on seemöeldud siis tuppa öhu saamiseks,mitte välja viimiseks.öiget pidi on vahel küll muidu,et välja puhub aga tömma kehvake
omas majas tööd ei löpe.....iialgi
RoBin hood
külaline

Re: köögikubu

Lugemata postitus Postitas RoBin hood »

Terv.
Sa panid kindlasti selle plastik ventika mis käib toru sisse.See ei tõmbagi...Pane 100 kanaliventikas koos sujuva kiirusregulaatoriga ja kui tahad tõmbab potid pannid ka kubu alla rippu.Ventikas maksab mingi 500-600 eeku ja regulaator mingi paar sotti.
Rostfrei
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 15 korda
On tänatud: 40 korda

Lugemata postitus Postitas Rostfrei »

Mulle see kiiruse regull ei istu - max asendis ei tööta max kiirusel.
110 torule ventikad - mul on köögi kubu oma pööningul - töötab kogu aeg täis kiirusel. Sai kõige võimsas isend, mida Onnisest sellisele torule võtta oli. Kui ma võrdlen seda kunagi kasutatud Snaige originaaliga, mis tootis kuni 730 m3/h, siis on see lahja :mrgreen:
RoBiN hOOD
külaline

Lugemata postitus Postitas RoBiN hOOD »

Rostfrei kirjutas:Mulle see kiiruse regull ei istu - max asendis ei tööta max kiirusel.
110 torule ventikad - mul on köögi kubu oma pööningul - töötab kogu aeg täis kiirusel. Sai kõige võimsas isend, mida Onnisest sellisele torule võtta oli. Kui ma võrdlen seda kunagi kasutatud Snaige originaaliga, mis tootis kuni 730 m3/h, siis on see lahja :mrgreen:
Nu kui arvad et jääb lahjaks saab alati panna ju võimsama ventika nt. 200. sellel on 980 m3/h.See peaks küll hea olema.
xxNIMETUxx
Ehitusguru
Ehitusguru
On tänanud: 2 korda
On tänatud: 4 korda

Lugemata postitus Postitas xxNIMETUxx »

kanali ventilaator ning mürasummuti annab rahulolu vaikuses köögis pliidi ääres. õige dimensioneerimine, õiged seadmed tagab korraliku eesmärgi.
vee- ja küttesüsteemid, ventilatsioon, soojuspumbad, elekter, kodumasinad/seadmed: müük, projekteerimine, hooldus, remont 58367067 spegrupp@gmail.com
Rostfrei
Ehituspenskar
Ehituspenskar

RoBiN hOOD kirjutas:
Rostfrei kirjutas:Mulle see kiiruse regull ei istu - max asendis ei tööta max kiirusel.
Nu kui arvad et jääb lahjaks saab alati panna ju võimsama ventika nt. 200. sellel on 980 m3/h.See peaks küll hea olema.
Mõtle nüüd ise - hakata olemasolevale 100 torule (kus ka mürasummuti olemas) vahele aretama 200 ventikat? :rotfl:
Midagi ma ikka tean eriosadest ja vooluhulkadest.
Robin HOOOOD.......
külaline

Lugemata postitus Postitas Robin HOOOOD....... »

Rostfrei kirjutas:
RoBiN hOOD kirjutas:
Mõtle nüüd ise - hakata olemasolevale 100 torule (kus ka mürasummuti olemas) vahele aretama 200 ventikat? :rotfl:
Kus kohast sa välja lugesid et inimesel on 100 toru?Olen paigaldanud ka kubusid millel on 125 ne toru ja ka 160 ne,Asja mõte ongi see et sa saad panna asja kiirusregulaatoriga ja üleminekutega täpselt niimoodi tööle nagu on paras ja sobib.
Kasutaja avatar
randolfe
Korralik postitaja
Korralik postitaja
On tänanud: 1 korda
On tänatud: 1 korda

Lugemata postitus Postitas randolfe »

käisin poes vaatamas,seal teati rääkida et köik tömbavad,ka see mis mul ,see torude sisene.niipalju siis poemyyatest.aga riiulis oli ka mingi 600eekune tömbe ventikas,aga sellel 1 ots sajane aga teine kandiline,muud nagu silma ei hakanud.see rohkem seina peale vast möeldud,et näiteks vetsust tömbab välja vöi kust iganes.
omas majas tööd ei löpe.....iialgi
Rostfrei
Ehituspenskar
Ehituspenskar

Robin HOOOOD....... kirjutas:
Rostfrei kirjutas:
RoBiN hOOD kirjutas:
Kus kohast sa välja lugesid et inimesel on 100 toru?Olen paigaldanud ka kubusid millel on 125 ne toru ja ka 160 ne,Asja mõte ongi see et sa saad panna asja kiirusregulaatoriga ja üleminekutega täpselt niimoodi tööle nagu on paras ja sobib.
Nu panen 125 torule 200 ventika? Point ei muutu.
Kiiruse regulaator on mõtetu, kuna ka max asendis ei lase mootoril täis pööretel töötada ning 99,9% kasutajatest ei kasuta kubul muud kui 3 kiirust.
Vasta