Missuguse tootja värvid vannituppa?

siseviimistlustöödega seonduv arutelu. Siia ei postita tööotsimisi ja -pakkumisi!
sinilill
Regulaarpostitaja
Regulaarpostitaja
On tänatud: 1 korda

Missuguse tootja värvid vannituppa?

Lugemata postitus Postitas sinilill »

Tootjaid palju ning kindlasti on ka häid ja halbu värve.
Kõik soovitused/hoiatused oodatud, aluspinnaks jämedateraline pahtel, seinad, lagi.
Missuguse firma tootesarju eelistada?
Urmas
autodidakt
On tänanud: 378 korda
On tänatud: 419 korda

Re: Missuguse tootja värvid vannituppa?

Lugemata postitus Postitas Urmas »

Eks see vastus sinu küsimusele rohkem rahakoti ja maitse asi ole, aga ise eelistan vannitubade lakke enamuse poolt kasutatava läikiva niiskuskindlama värvi asemel ilusat matjama pinnaga lõppvärvi ja selleks kasutan Paramatti firma värvi Topcolor ning kindlasti loe purgilt lahjendusjuhendit. Kallim, kuid rohkem minu tellijate maitsele. Siiani on kõigi Eestis esindatud suuremate värvitootjate esindajad millegipärast soovitanud lakke värve kulumis- ja niiskuskindluse indeksiga 20, aga mind (mitte ainult) häirivalt läigivad laes. Seintele olen kasutanud Flügger-i, Caparol-i, Vivacolor/Tikkurila ja Beckers-i värve kulumisindeksiga 20 või rohkem. Mida suurem number, seda kulumis-,niiskuskindlam ja läikivam ta jääb seinas/ laes. Sadolin-i värvidel on minu jaoks mõningad puudused, millest tavaliselt isetegija reeglina aru ei saa. Eskaro tooteid niiskesse ruumi ei oska kommenteerida, kuid neil on kuivadesse eluruumidesse täismatt seinavärv seeriast Matilda(jällegi natuke kallim). Äkki on midagi ka vannitubadesse? Kindlasti krunt enne põhivärviga värvimist ja selleks võid vabalt kasutada lahjendatud Aquastop-i!
On veel variant stiilis mõeldud meestele, aga sobib ka naistele, kuid seda ma ei saa soovitada kuna ei ole kindel nende mõjus tervisele kasutamisel siseruumides ja kodutöö pead ise ära tegema ning selleks on fassaadivärvid, mis jätavad samuti mati pinna.
NB! Ei võta materiaalset vastutust oma kommentaarides soovitatu kasutamise eest! ;)
Vasta