Plastost ärge tellige!

väsinud
külaline

Plastost ärge tellige!

Lugemata postitus Postitas väsinud »

Muidugi kui teil on igav ja soovite sekeldusi siis kindlasti valige Plasto.Minul oleks kirjutada terve memuaar kuidas ei saanud vastust hinnapäringule,kuidas aknad ei saanud valmis õigeaegselt,kuidas osad aknad jäidki tellimata,kuidas oli teenindus,kuidas...,kuidas.....kuidas pidin aina helistama ja helistama ja helistama.Esimene hinnapäring sa tehtud vahetult enne jaanipäeva,see nädal on lootust aknaid näha :D võite siit järeldused ise teha.Jutt oli Tallinna Plastost.
ponkskar
Ehitusguru
Ehitusguru
Postitusi: 759
Liitunud: 11 Dets 2007, 00:31
On tänatud: 1 kord

Re: Plastost ärge tellige!

Lugemata postitus Postitas ponkskar »

Järeldus on ju Glaskek:)
janek179
Regulaarpostitaja
Regulaarpostitaja
Postitusi: 79
Liitunud: 16 Veebr 2009, 12:46
On tänanud: 1 kord
Kontakt:

Re: Plastost ärge tellige!

Lugemata postitus Postitas janek179 »

Aga miks siis tellisid kui nad juba algus ei viitsinud kliendiga tegeleda. Järelikult oligi ju sul igav ja soovisid sekeldusi.
T.
külaline

Re: Plastost ärge tellige!

Lugemata postitus Postitas T. »

väsinud kirjutas:Muidugi kui teil on igav ja soovite sekeldusi siis kindlasti valige Plasto.Minul oleks kirjutada terve memuaar kuidas ei saanud vastust hinnapäringule,kuidas aknad ei saanud valmis õigeaegselt,kuidas osad aknad jäidki tellimata,kuidas oli teenindus,kuidas...,kuidas.....kuidas pidin aina helistama ja helistama ja helistama.Esimene hinnapäring sa tehtud vahetult enne jaanipäeva,see nädal on lootust aknaid näha :D võite siit järeldused ise teha.Jutt oli Tallinna Plastost.
Plastol on ju päris palju kontoreid. Näiteks sain hiljuti hinnapakkumise vähem kui 2 tundi peale hinnapäringu saatmist. Edasisi samme pole veel astunud. Asi vajab seedimist.
Kasutaja avatar
High-Q
Korralik postitaja
Korralik postitaja
Postitusi: 150
Liitunud: 12 Sept 2006, 13:29
Asukoht: Tallinn

Re: Plastost ärge tellige!

Lugemata postitus Postitas High-Q »

eelmisel aastal läks lasnamäe plastoga küll üsna libedalt: kohapeal tehti mõistlik pakkumine. akende valmimine oli nagu lubatud ja mingeid hädasid polnud. ise küll käisin järgi ja paigaldasin ise ka.
kaizen
Korralik postitaja
Korralik postitaja
Postitusi: 172
Liitunud: 13 Apr 2009, 17:14
On tänanud: 1 kord
On tänatud: 1 kord

Re: Plastost ärge tellige!

Lugemata postitus Postitas kaizen »

väsinud külaline -- kui soovid oma pahameelt ja sappi välja valada, mine mujale või registreeru nagu aus foorumlane -- anonüümse väsinud külalise rumalusi ei sobi tõese jutuna võtta, klaari oma arved Plastoga nende kontoris, aga palun ära aja siin mingit kibestunud jutumulli .. mine vaata peeglisse ja siis registreeru ning tule räägi uuesti

võiks selle trolli toitmise lõpetada ja teema lukku panna
k-zen
lemps11
Uus kasutaja
Uus kasutaja
Postitusi: 1
Liitunud: 04 Nov 2010, 15:18

Re: Plastost ärge tellige!

Lugemata postitus Postitas lemps11 »

saatsin hinnapakkumise Plastosse Mustamäel, teine päev pakkumine , kolmas päev käisin tellimas ja 4 nädalat ning korralik kaup käes . Olen rahul.
Suletud