kanalisatsioonihais

veevarustusega seonduvad teemad, samuti WC-d, heitvesi, septikud
asdf
külaline

kanalisatsioonihais

Lugemata postitus Postitas asdf »

tere! Selline mure, et vannituppa on tekkinud mingi jube kanalisatsioonihais. Eriti jubedaks läheb asi siis kui vanni või köögi kraanikaussi vett lasta. tekkis see kuskil augusti algul, aga läheb järjest hullemaks. tegemist on 4-korruselise kortermajaga, teise korruse elanikud väitsid, et nendel ei tule mingit haisu. kusjuures mingi selline veider nähtus on ka tekkinud, et ükskõik kes alumistest naabritest vett laseb, kõik on meie vannituppa kosta, mingi jube solin. seda ka varem ei olnud. kanalisatsioonipüstik(või kuidas seda nimetataksegi) vahetati välja umbes 8 aastat tagasi. vanasti jooksis sellesse katuse vihmavesi, kuna tegemist oli lameda katusega majaga. nüüd on majal korralik katus peal, ja see kanalisatsiooniõhutus on väidetavalt maja korstnasse viidud. oskab ehk keegi öelda, millest see hais järsku tekkis, ja mida ma ise teha saaks, et see kaoks, või mis asjamehed peab palkama, et see korda teha? tänud ette.
jan
-
On tänanud: 24 korda
On tänatud: 15 korda

Re: kanalisatsioonihais

Lugemata postitus Postitas jan »

Vannitoas trapp pole ära kuivanud?
asdf
külaline

trapp? kus mul vannitoas see trapp üldse olema peaks? mul on vann seal ja wcpott, vesi jookseb vannist kenasti minema, ja wc potist ka nii nagu alati on jooksnud. ummistusi pole, midagi remontinud ega paigast liigutanud ma ka ei ole. vanni all on tavaline haisulukuga äravoolutoru.
xxNIMETUxx
Ehitusguru
Ehitusguru
On tänanud: 2 korda
On tänatud: 4 korda

Lugemata postitus Postitas xxNIMETUxx »

tuulutus umbes. kui keegi vett tõmbab, siis imeb sinu haisulukud tühjaks ja sealt see hais tuleb ja kuuldav solin
vee- ja küttesüsteemid, ventilatsioon, soojuspumbad, elekter, kodumasinad/seadmed: müük, projekteerimine, hooldus, remont 58367067 spegrupp@gmail.com
asdf
külaline

nii, aga huvitav, kas ma peaksin kutsuma kohale mingi spetsialisti, kellel on volitus midagi ette võtta, või on see rohkem ühistu teema? sest tuulutusega ei saa ma ise midagi ette võtta, kuna see asub pööningul, ja kõik luugid on lukus
xxNIMETUxx
Ehitusguru
Ehitusguru
On tänanud: 2 korda
On tänatud: 4 korda

Lugemata postitus Postitas xxNIMETUxx »

ühistu juurde tuleks pöörduda. enamik ühistuid muidugi ajavad vastu, et nende süsteemid alati korras jne. on ette tulnud juhuseid kus tuulutuskorsten on olnud ilma kübarata ning kajakas sinna sisse maandunud. vaadake oma lõõrid üle kuhu tuulutus jookseb.
vee- ja küttesüsteemid, ventilatsioon, soojuspumbad, elekter, kodumasinad/seadmed: müük, projekteerimine, hooldus, remont 58367067 spegrupp@gmail.com
Vasta