Küttekaabel veetorusse.
veevarustusega seonduvad teemad, samuti WC-d, heitvesi, septikud
-
- külaline
Küttekaabel veetorusse.
Lugemata postitus Postitas Timo........ »
Tere.Küsimus siis selline et plaan ajada küttekaabel maaalusesse veetorusse.Kas tohib seda kaablit panna topelt?Sest minu arusaamist mööda tuleb see kaabel ühendada ühest otsast nulliga ja teisest faasiga(endal lihtsam ühendada kui mõlemad otsad on ühes kohas),parandage mind kui ma eksin.Kas kaabel võib üldse toru sees omavahel kokku puutuda?Kuskilt kuulsin et ei tohi.....Äkki on kellegil mõnda head soovitust kuidas oleks kõige lihtsam seda kaablit torusse ajada.Igasugune nõu on teretulnud.
Re: Küttekaabel veetorusse.
Lugemata postitus Postitas iffoniff »
Nii nagu sa mõtled ühest otsast null teisest faas asi ei käi .
Tegu samasugse kaabliga nagu põrandaküttel toru väljavõte ainult tuleb teha kuskohast kaabel sisse ajada . Endal selline komplekt olemas ja täitsa üle kui huvi võta ühendust kaabelt 5m mis torusse käib voolu juhet vast sama palju taga.
Tegu samasugse kaabliga nagu põrandaküttel toru väljavõte ainult tuleb teha kuskohast kaabel sisse ajada . Endal selline komplekt olemas ja täitsa üle kui huvi võta ühendust kaabelt 5m mis torusse käib voolu juhet vast sama palju taga.
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Timo............. »
Nu nii.Sain nüüd sellest lingist nii palju targemaks et mul on selline kaabel mis on mõeldud talvel betooni kivistumiseks
.Asi selles et sain selle sõbra käest tasuta ja ta arvas et see sobib küll.Säh sulle nüüd.Aga mis siis juhtub kui ma selle kaabli panen?On see väga hull?

-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Timo..................... »
Mul on trassi pikkuseks umbes 40 meetrit.Tänu pakkumast aga jääb nõksakene lühikeseks.iffoniff kirjutas:Nii nagu sa mõtled ühest otsast null teisest faas asi ei käi .
-
- Ehitusveteran
- On tänanud: 8 korda
- On tänatud: 109 korda
Lugemata postitus Postitas vtl »
Joogivee trassi jaoks mõeldud kaabel on eriomadustega ja tervisele ohutu. Mida ei tea betooni jaoks mõeldud kaabli kohta.Timo............. kirjutas:Nu nii.Sain nüüd sellest lingist nii palju targemaks et mul on selline kaabel mis on mõeldud talvel betooni kivistumiseks.Asi selles et sain selle sõbra käest tasuta ja ta arvas et see sobib küll.Säh sulle nüüd.Aga mis siis juhtub kui ma selle kaabli panen?On see väga hull?
Mine “Veevarustus, kanalisatsioon, käimlad”
Hüppa
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed
- ↳ Energiamärgis ja energiaaudit