Pakun tööd sandwich paneelide paigaldajatele

Siia foorumisse postitage ainult tööpakkumised!
Foorumi reeglid
NB! Tööpakkumise korral lisage ka asukoht! Kui teema algataja ei soovi enam tööpakkumisi, siis oleks soovitav seda ka oma teemas teada anda, et Administraator saaks teema lukku panna. Kui soovite aga hoida oma tööpakkumise teemat kõikide postituste eesotsas Kleepsuna, siis on see võimalik tasulise teenusena. Huvi korral saata privaatsõnum kasutajale Kristel
Risto K
külaline

Pakun tööd sandwich paneelide paigaldajatele

Lugemata postitus Postitas Risto K »

Pakun tööd Soome sandwich paneelide paigaldajatele. Mahud suured esialgu vaja 10 meest. Palk 14 EUR-i h kätte. Elamine ja kaks korda kuus kojusõit tööandja poolt.

5070919
mrdjduo
külaline

Re: Pakun tööd sandwich paneelide paigaldajatele

Lugemata postitus Postitas mrdjduo »

tere. kunas on võimalik tulla tööle????

ise mul puudub selle paigaldamis kogemus aga olen hea ja kire õppja. aga sõbral on olemas paigaldus kogemus
S
külaline

Lugemata postitus Postitas S »

Huvitav pakkumine.. Soomes eesti vahendajad pakuvad ( kui üldse palga kätte saad)-7-10 euri tunnis. !4-see juba ulme.. :shock:
heh
külaline

Lugemata postitus Postitas heh »

mrdjduo kirjutas:tere. kunas on võimalik tulla tööle????

ise mul puudub selle paigaldamis kogemus aga olen hea ja kire õppja. aga sõbral on olemas paigaldus kogemus
Kõige pealt võiks ikka eesti keeles kirjutamise ära õppida, siis alles hakata ennast soome ehitajaks pakkuma! :twisted:
Külaline
külaline

Lugemata postitus Postitas Külaline »

mida spekuleerida,kas on tunnihinna kattesaamine reaalne voi mitte.inimene on pannud telefoni numbri,eks helista ja kusi kui kahtlane voi huvitav tundub.mul sober olnud palju aastaid soomes harvesteri peal,vahetab iga poole aasta tagant keskmiselt kohta,aga katte on saanud alati 19 kuni 20 eur.parematel aegadel isegi 23..keskmiselt 3.nadalaga pistab taskusse 80 000(pikad paevad,talle sobib).otsima peab,leidma peab...teatud aladel on palk oluliselt korgem ja sandwichide paigaldusele ei saa kindlasti panna mehi,kes seda pole teinud voi ainult vahesel maaral...kallis too suure vastutusega.
iga too ei pea tahendama ainult 7-10 eur.
(pole tapitahti)
plapla
külaline

Lugemata postitus Postitas plapla »

heh kirjutas:
mrdjduo kirjutas:tere. kunas on võimalik tulla tööle????

Kõige pealt võiks ikka eesti keeles kirjutamise ära õppida, siis alles hakata ennast soome ehitajaks pakkuma! :twisted:

eesti keel selgeks, aga kui kiiruga kirjutad siis pole aega vaadata kuidas siia juhtub. kas on mõni puudu jäänud vms. :wave:

:!: aga telefonile mees ei vasta. :!:
Vasta