septiku sisse veetoru

veevarustusega seonduvad teemad, samuti WC-d, heitvesi, septikud
ekke
külaline

septiku sisse veetoru

Lugemata postitus Postitas ekke »

Tere, palun aidake mul kaasa mõelda... Kas on mõtete panna septiku sisse vesi eelsoojenema? Arvan, et septikusse, (mis on 4 kambriline) 2 kambrisse mis on ainult puhta ,,junnivaba,, reovee päralt saan paigutada ca 100 m 32 veetoru. Kas minu arvutuse on õiged, et 100 m 32 pem veetoru on ca 80 liitrit?
Ei ole mõõtnud septiku keskmist temp. aga see on mul ca 2 kanti ja soojustatud penoga ymberringi. Vesi vahetub suht kiiresti
Kulutused on väga väikesed antud systeemi puhul.
Kas asjal on mõtete? :scratch:

Kui asjal on mõtet, mis toru oleks kõige parem ja mis läbimõõt?
Külaline
külaline

Re: septiku sisse veetoru

Lugemata postitus Postitas Külaline »

Kas sa lased vetsupotist kuuma veega junne alla? See, mis nõudepesust, pesumasinast (ei pese vist kogu aeg, et sooja vett peale tuleks) ja dušši all käimisest (keskmiselt 35-38 kraadi) tuleb, ei tee seda septiku vett vist eriti soojaks ja see pem toru ei ole just kõige etem soojuse ülekandeks. Aga idee ise on vahva :) .
Urmasr
lMaxl
Ehitusspets
Ehitusspets
On tänanud: 15 korda
On tänatud: 13 korda

Lugemata postitus Postitas lMaxl »

Maa, õhk, vesi, päike asjadel ongi küsimus mõttelaadis, igal juhul asjal on jumet.
Tee ära ja pärast arvuta või arvuta ja tee ära. Kasutada võiks vask toru, mis tõstab muidugi kulutusi. Ise vedasin kanali trassi kõrvalt sauna kerisele juurdetuleva õhu -25m. Ei tea kas tööle ka hakkab?

Max
Puutööd
Kasutaja avatar
vaaderman
Ehitusveteran
Ehitusveteran
On tänanud: 51 korda
On tänatud: 7 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas vaaderman »

seda on varem kah tehtud