Üritasin oma peaga asja nati parandada ning avastasin, et alguses olin keeranud klapi boileri torusse liiga sisse ja klapi sees olev vedru oli suure pinge all ja selle tõttu surus klappi kõvemini kinni. Andsin klapi sees olevat vedru stoperdajat (aukudega seibikujuline vidin) järgi ning seejärel enam nii palju peale ei keeranud ning veesurve paranes, aga siiski mitte piisavalt.
Siis lootsin, et küsin kohalikust santehnika poest, et kas leidub mingit paremat klappi. Ehk siis sellist, millel puuduks vedru, mis surub vee survele vastu. Midagi sellist, et kui toimub tagasivool, siis vesi oma raskuse tõttu näiteks sulgeb klapi ja vesi tagasi ei jookse. Aga sealt öelda, et paremat klappi ei olegi (tegelt ei olnud mulle ühtegi anda, sest parajasti olid klapid otsas).
Poes pettununa tulin koju ja mõtlesin, et miks seda vedru üldse vaja, sest klapp peaks automaatselt kinni pressitama, kui vesi tagasi voolab. Algul võtsin vedru ära ja ka selle seibi, mille taga vedru oli, aga see klapi sees olev sulgur läks toru sees risti ja vett kinni ei hoidnud. Seejärel panin vedru sulguri külge tagasi ja seibi jätsin panemata. Vedru välistab selle, et sulgur toru sees risti läheks. Peale seda läks sooja vee surve normaalseks.
Põhimõtteliselt poole boileri mahuga lasi sulgur millegipärast vett läbi (tagasi ühesõnaga), aga täispaagiga ainult tilkus. Kuid ikkagi päris ära ei sulge.
Vabandan, kui jutt oli tiba pikk, aga lühidalt oleks minu küsimus see, et kas olemasolevale ZB-4 klapile on saada mingit paremat klappi, millel oleks väiksem takistus vee läbivoolule? Siin on nati madal veesurve ning nõme, kui ühel hetkel olen külma käes ja järgmisel hetkel kuuma käes.

Boiler ise on 50 L.