katus,fassaad,ja kütesüsteem

siin arutletakse selle üle, palju tööd või materjalid maksavad. Tööpakkumisi siia mitte teha!
memm50
Uus kasutaja
Uus kasutaja

katus,fassaad,ja kütesüsteem

Lugemata postitus Postitas memm50 »

Kas keegi teab firmasid,kes kõige sellega tegeleb ja muidugi,kui palju see maksma läheks....
holding
külaline

Re: katus,fassaad,ja kütesüsteem

Lugemata postitus Postitas holding »

Tere.Palun saatke täpsem tööde kirjeldus meilile mp58@hot.ee,teeme detailse hinnapakkumise.

Lugupidamisega.
Kasutaja avatar
vaaderman
Ehitusveteran
Ehitusveteran
On tänanud: 51 korda
On tänatud: 7 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas vaaderman »

arvan, et parima tulemuse saad siis kui tellid eraldi oma ala spetsialistid
katusemehed
fasaadiässad
küttetehniku
olli5olli5
Regulaarpostitaja
Regulaarpostitaja

Lugemata postitus Postitas olli5olli5 »

Tere,
Palun saatke oma kontaktandmed olavi@eermaehitus.ee või helistage 50 45 347
Olavi
KõikOnRahul
Ehitusspets
Ehitusspets
On tänanud: 5 korda
On tänatud: 3 korda

Lugemata postitus Postitas KõikOnRahul »

Tere! Mis piirkond? Olen huvitatud katuse- ja fasaaditöödest.
vwman
Korralik postitaja
Korralik postitaja
On tänanud: 7 korda
On tänatud: 3 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas vwman »

vaaderman kirjutas:arvan, et parima tulemuse saad siis kui tellid eraldi oma ala spetsialistid
katusemehed
fasaadiässad
küttetehniku
Tead, saab jah kindlasti saab.
Aga kui Sa eraisikuna oled omale otsustanud maja ehitada, siis tunduvalt lihtsam on palgata üks firma ja "võtmed kätte" Ma nüüd hakkan kolmandat suve.. praegu mõtlen p-sse , enam ei viitsi, et küsiks kellegi käest pakkumise ja koliks mingi aja pärast sisse . Enamus mehi olen palganud tuttavate soovitusel , näinud nende eelnevat tööd.. aga mul on need ässad, spetsalistid, tehnikud suutnud alati keerata midagi tuksi.
Kahjuks ma ei ole ise selline, et käin ja istun päevad läbi juures , ajan näpuga järge ja siis õpetan.Eeldan, et kui äss teeb oma tööd, siis ta teab mida ta teeb... aga krt pooled ässadest pole viitsinud, tahtnud, osanud lugeda isegi tootja poolt ettenähtud paigaldusjuhendit läbi.
Ei teagi, kas palgata nüüd ässad või lasta ise edasi. Kui keegi tahab minu objektiga tutvuda (Lihtsam on ette näidata, kui kirjeldada ) ja hinnakalkulatsiooni teha, siis pange foorumi privaatsõnum. Objekt Saku vallas, Kasemetsas.
Viimati muutis vwman, 21 Apr 2010, 21:19, muudetud 1 kord kokku.
Maksan nii palju kui vaja ja nii vähe kui võimalik. Aga korralikku tööd on vaja
Kasutaja avatar
vaaderman
Ehitusveteran
Ehitusveteran
On tänanud: 51 korda
On tänatud: 7 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas vaaderman »

vwman kirjutas:
vaaderman kirjutas:arvan, et parima tulemuse saad siis kui tellid eraldi oma ala spetsialistid
katusemehed
fasaadiässad
küttetehniku
Tead, saab jah kindlasti saab.
Aga kui Sa eraisikuna oled omale otsustanud maja ehitada, siis tunduvalt lihtsam on palgata üks firma ja "võtmed kätte" Ma nüüd hakkan kolmandat suve.. praegu mõtlen p-sse , enam ei viitsi, et küsiks kellegi käest pakkumise ja koliks mingi aja pärast sisse . Enamus mehi olen palganud tuttavate soovitusel , näinud nende eelnevat tööd.. aga mul on need ässad, spetsalistid, tehnikud suutnud alati keerata midagi tuksi.
Kahjuks ma ei ole ise selline, et käin ja istun päevad läbi juures , ajan näpuga järge ja siis õpetan.Eeldan, et kui äss teeb oma tööd, siis ta teab mida ta teeb... aga krt pooled ässadest pole viitsinud, tahtnud, osanud lugeda isegi tootja poolt ettenähtud paigaldusjuhendit läbi.
Ei teagi, kas palgata nüüd ässad või lasta ise edasi. Kui keegi tahab minu objektiga tutvuda ja hinnakalkulatsiooni teha, siis pange erasõnum. Objekt Saku vallas, Kasemetsas.
tean mida sa tunned
taastaja
Ehitusspets
Ehitusspets
On tänanud: 12 korda
On tänatud: 20 korda

Lugemata postitus Postitas taastaja »

Tabavamalt ei saagi vist kirjeldada olukorda meite ehitusmaastikul! Kahjuks.
ärge sõimake,aidake mind.
Veiko97
külaline

Lugemata postitus Postitas Veiko97 »

Tegelt neid firmasi on palju, sest üldjuhul katuse firmad teevad ka fassaade. Kui tulevad mängu küttesüsteemid, siis muidugi firmade ring aheneb.
Ise soovitan Mercelli, kust saab häid hinnapakkumisi erinevatelt firmadelt, kes tegelevad selle valdkonnaga. Ma sain sealt fassaaditöödele päris mitu head pakkumis, mille vahel ei osanud kohe validagi. Aga siis tuleb mängu firmade uurimine ning siis läheb asi lihtsamaks :) Mercellis on kvaliteetsed firmad, kes tõesti oskavad oma tööd teha.
Edu Sulle
Vasta