> dokumentatsiooni peavad allkirjastama torustikke ja elektrit tundvad (projekteerimisõigust omavad) spetsialistid
Elektri osa jätaks kõrvale, kuna nad said valesti aru. Tegemist on kaitse-väikepingega ja ma nahhaalina projekteerin ise... umbes et kui wannabe-insener sõitva mopeedauto ehitatud saab, siis ta kindlasti ei hakka päris inseneri tüütama, et saada allkirja joonisele, kuidas paesõelmete sisse on pandud savitoru ja sinna veetud kantaalist küttetraat, ning pingeallikas on 24 voldine DC. Võib-olla saabub päev, mil sedagi peab tegema, aga hetkel MKM määrus määratleb "tavaisikule lubatud elektritöö".
Müstiline olevus on minu jaoks aga torustiku projekteerimise õigusega isik. Tegemist oleks normaalrõhul töötava kuumaõhu küttetorustikuga, mille temperatuur võib reaalselt süüdata asju, aga mille materjalid pole süttivad. Tuleohutuse seadus keeldub tunnistamast asja küttekoldeks ega kütteseadmeks, kuna puuduvad põlemisgaasid. Külm õhk puhutakse sisse, soojasalv on kuum, kuum õhk tuleb välja...
..kas keegi teab, mis ametinimetusega inimene on volitatud andma allkirja kuumaõhu torustiku (300C, võib-olla 500C) projektile, umbes et "teras ei sula 500 C juures, kivivill ei lähe põlema, valitud sorti kivivill ei vaju ära, Aeroc ei põle, jne".
Kas teie teate, pean ma selleks tingimata ehitusinseneri leidma? Pottsepp ei või olla, või korstnapühkija? Reaalselt projekteerin ikka ise, lihtsalt allkirja on vaja.