Wavin Alupex j.m.s

veevarustusega seonduvad teemad, samuti WC-d, heitvesi, septikud
Kasutaja avatar
Hiid
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 105 korda
On tänatud: 84 korda

Wavin Alupex j.m.s

Lugemata postitus Postitas Hiid »

Kel veel vee vedamine pooleli, siis soovitan kõigil seda tüüpi saasta mitte kasutada :x
Kui siis ainult külmale veele.
Mul muutus toru süldiks ja liitmikute vahelt hakkas vett sisse pritsima.
Tundub et ka põranda all, sest surve kaob. Ühesõnaga kahju on korvamatult suur. Ei teagi hetkel, mis teha. :?
"Torumehed" olid varmalt nõus seda välja pakkuma, kui kõige innovatiivsemat, paremat j.n.e
Ise ei tulnud selle pealegi, et see kuuma vett ei kannata. :twisted:
wake
Ehitusspets
Ehitusspets

Lugemata postitus Postitas wake »

Millised liitmikud on? Ja just sellel põhjusel ei teegi ma endal põranda alla ühtegi liitmikku. Endal ka olemas just wavini alupex torud. :?
Kas see innovatiivne lahendus on need uued plastikust ühendused?
~300kg kuumi kive, kolm vihta ja paar õlut
Tihver
Korralik postitaja
Korralik postitaja
On tänatud: 1 korda

Lugemata postitus Postitas Tihver »

Kindlasti ei ole viga torus vaid ebakvaliteetsetes töös või liitmikes. Kõige suurem oht leketeks on siis kui toru otsa enne liitmiku külge lükkamist seest ümaraks ei tee, siis võib juhtuda ja tihti ka juhtub see, et toruga lükatakse liitmiku pealt tihend minema või viltu. Kuna press vajutab toru just nendest kohtadest kus on tihendid, siis hakkab sealt lekkima. Vahest aitab selle vastu väikse nihkega kõrvalt pressimine, aga õige on loomulikult maha lõigata ja uuesti teha.

PS. Lekked tekivad tavaliselt siiski ennekõike külma mitte kuuma veega.
Kõik lihtsad probleemid on juba lahendatud...
Kasutaja avatar
Hiid
Ehituspenskar
Ehituspenskar

need liitmikud lekivad, kus toru läheb üle vindiks. Näiteks enne kuulkraani. Mul on ühine süsteem, saunaahjuboiler ja elektriboiler on ühtne süsteem.
Saunaboiler ajab vee kuumemaks, kui 70.C ja toru muutub mädaks.
Mitmel korral olen kinnimale keeranud. Nüüd viimane kord enam ei aitanud. Need, mis on nägemisulatuses vahetan vase vastu ja joodan.
Täna öösel vahetasin mõned , mis sirinal jooksid välja. Aga rõhk ikka kaob, tundub et kusagil põranda all on ka kamm. Põranda all olid muidu pressitud liitmikud.
pelx
Korralik postitaja
Korralik postitaja

Lugemata postitus Postitas pelx »

Hiid kirjutas:need liitmikud lekivad, kus toru läheb üle vindiks. Näiteks enne kuulkraani. Mul on ühine süsteem, saunaahjuboiler ja elektriboiler on ühtne süsteem.
Mitmel korral olen kinnimale keeranud. Nüüd viimane kord enam ei aitanud. Need, mis on nägemisulatuses vahetan vase vastu ja joodan.
Täna öösel vahetasin mõned , mis sirinal jooksid välja. Aga rõhk ikka kaob, tundub et kusagil põranda all on ka kamm. Põranda all olid muidu pressitud liitmikud.

seda lollust olen ennegi näinud! sauna kütmisel tõesti vesi on liiga kuum selle torule. soovitus sauna poileri väljaminev torustik teha vasega ,sisse tulev vesi meetri jagu vasega kolmik tagasilöögiklapp ja kolmikule otsa väike paisu paak.
teadmiseks!!
tellija peab alatti jääma "VÄGA rahul"
Kasutaja avatar
Hiid
Ehituspenskar
Ehituspenskar

pelx kirjutas:
Hiid kirjutas:need liitmikud lekivad, kus toru läheb üle vindiks. Näiteks enne kuulkraani. Mul on ühine süsteem, saunaahjuboiler ja elektriboiler on ühtne süsteem.

seda lollust olen ennegi näinud! sauna kütmisel tõesti vesi on liiga kuum selle torule. soovitus sauna poileri väljaminev torustik teha vasega ,sisse tulev vesi meetri jagu vasega kolmik tagasilöögiklapp ja kolmikule otsa väike paisu paak.
kas saaks detailsemalt ja komadega.
ma hetkel ei saanud midagi aru, mis ma tegema pean :oops:
Külaline
külaline

Lugemata postitus Postitas Külaline »

helista 58172638
Vasta